2777
2789
عنوان

مشورت گرفتن...

97 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای دل میخواستم ازتون مشورت بگیرم میخوام یه تصمیمی بگیرم ولی نمیدونم درسته یانه. شوهرم کارگرپمب بنزین باحقوق یک میلیون ونهصد دوتاهم بچه داریم یکیشون هم مریضه خرجش بالاست یعنی هفته ای دوجلسه کلاس باید ببریمش دکترش هم که تهران همش باید بااتوبوس ببریمش تهران. مستاجرهم هستم پس اندازی هم اصلا نداریم ماهی یک میلیون وسیصدوپنجاه هم قسط داریم باکرایه خونمون. بخاطره دخترم که مشکل داره خرجون خیلی بالا رفته همش کم میاریم. به نظرتون شوهرمو بفرستم تهران یه کاری پیداکنه که حداقل حقوقش بیشترازاینجا باشه نمیدونم میترسم کاراینجاشو ازدست بده اونجاهم کاربراش پیدانشه به نظرتون چکارکنم؟؟؟؟ 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
.
1
20%
.
0
0%
.
1
20%
.
3
60%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم کارکنم ولی دوتا بچه پشت سرهم دارم یکیشون هم که مشکل شنوایی داره بخاطره سمعک و پروتزی که توسرشه مال کاشت حلزون بایدهمش کنارم باشه اصلا نباید بخوره زمین

اولأ تا کار پیدا نکرده که نباید کارشو ول کنه. ثانیأ تهران شهر بی در و پیکیریه خدای نکرده یکی آویزونش نشه بیای ابروشو درست کنی چشمشو کور کنی. تو شهر خودتون نمیتونی کار درمانی ببری