2777
2789
عنوان

خیلی کلافه ام😣😣😣

120 بازدید | 12 پست

کلی درس اصلا حوصله هیچ کدومو ندارمممممممم

پارسال عاشق درسام بودم امسال بزوووور میخونم للنت به کرونا خیلی بی اراده شدم کلی درس دارم تعطیلاتم داره تموم میشه هیچی رو نخوندم😢😢😢😢😭😭😭😤😤😟😟 🤕🤕🤕🤕🤕😖😖😖😖😖😔😔😔😔😔😔😔

اه دیقا 

شنبه مدرسه ها باز شرو میشه منم هیچکدوم از تکالیف عیدمو ننوشتم بدبخت شدیم رفته معلما میکشنمون

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

هیچی ولش غصه نخور

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منکه کنکور دارم خیرات سرم.. لم دادم رو تخت... خیلی تنبل شدم    

لعنت به این کرونا برای کنکوری هام خیلی سخت شده 😪😪😪😫😫😫معلوم نییت چجوری این مریضیو آوردن 

مگه میشههههه غصه نخورم  معلپا واقعا بی درک اند هیچی نمیفهمن کلی تکلیف ته خونه و کرونا

از همین حالا شروع کن تا صبح شنبه گوشیتم خاموش کن یا ولش کن 

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙