2777
2789
عنوان

ادم های که پز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 28 پست
یه بار یه چی تعریف کن بگو فلانی عین گاوه هندیا به خودش یک عالم طلا وصل کرده بود کلی بهش خندیدم ته خز ...

اونجوري فكر ميكنه كه استارتر بهش حسودي كرده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه طلا واقعا چیزی نیس که پز بدی به خاطرش.انقد ادمه خفن و پولدار میشناسم یه تیکه طلا هم نمیندازن

اره واقعا ما یه جایی روستا رفته بودیم گردش اونجا عروسی بود رفتیم نگاه کردیم هر زنشون سه سرویس طلا روی هم پوشیده بودن

هیچی بحث عوض کن یا سرتو بکن تو گوشی هیچی نگو اصلا والا

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
اره واقعا ما یه جایی روستا رفته بودیم گردش اونجا عروسی بود رفتیم نگاه کردیم هر زنشون سه سرویس طلا رو ...

سه تا سرویس طلا که هیچی دو تا جاری هستن آنقدر طلا به خودشون آویز میکنن آدم خنده اش میگیره تصور کن جلوی سینه اشون دیگه جایی نداشت گردنبند یک زنجیر بلند رو با یک پلاک بزرگ از پشت انداخته بودن یعنی بین دو تا شونه شون بود آنقدر این کار به نظرم خنده داره که اگه خودم نمیدیدم باور نمیکردم هنوزم که یادم میاد میخندم