2777
2789
عنوان

ادم های که پز میدن

477 بازدید | 28 پست

جاریم به النگو داره 30گرمه با سرویس و انگشتر اینا  هی برادر شوهرم میاد میگه فلانی خیلی طلا خیلی پس انداز داره جولو ما به زنش میگه برا دستت بزرگه میخوایی عوض کنیمش چه رفتاری باید کرد 

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی🤗

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

چرا انقدر حرف و حرکت بقیه براتون مهمه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

رفتاری که در شان خودت می دونی ...چیکار داری دیگران چ می کنن به شما ارتباطی نداشته این کارشون که  

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
جه ربطي به پز دادن داره بگومباركش باشه خدا بيشتر بكنه

ن اخه ادم یبار میگه هی میگه خیلی طلاش زیاذه خیلی سنگینه

ب خودتون‌نگیرید پز نمیده شما ضعف داری

ن بابا میگم یکسزه جولو ما میگه فقط مثلا می شینه میگه ماشینمو  فلان ملیون میخرن الان لوازم خونگی ما خوبه

یه بار یه چی تعریف کن بگو فلانی عین گاوه هندیا به خودش یک عالم طلا وصل کرده بود کلی بهش خندیدم ته خز ...

😂😂😂😂