2777
2789
عنوان

مدتیه با شوهرم همش دعوامیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست
مردها کلا محرم اشک و پس انداز و رازهای خانوادگی نیستن.

خیلی ادعاش میشه فکر میکنه خیلی خوب و مهربونه اما ی دیکتاتور ب تمام معناس 

گاهی خوب میشه  برا بعضی چیزا نظر منمو قبول میکنه اما ی وقتایی فقط باید بگم‌چشم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوامون شد چون خیلی تو کارای خونه دخالت میکنه حتی تو چیدمان فریزر  بهش گفتن نمیخام کمکم کنی ب ...

اها حتما عصبیه مثل شوهر من چی بگم باید با لطافت بیشتر و مهربونیه بیشتر بر خورد کرد منم وقتی ب شوهرم میگم چرا فلان کار و کردی من ناراحت شدم میگه همینه ک هست خخخ

اها حتما عصبیه مثل شوهر من چی بگم باید با لطافت بیشتر و مهربونیه بیشتر بر خورد کرد منم وقتی ب شوهرم ...

منم میشناسمش میخام با خوبی رفتار کنم اما خیلی دلم گرفته ازش نمیتونم باش رابطه داشته باشم و عادی باهاش رفتار کنم 

میترسم کارمون ب جدایی بکشه دلم برا بچم‌میسوزه 

منم میشناسمش میخام با خوبی رفتار کنم اما خیلی دلم گرفته ازش نمیتونم باش رابطه داشته باشم و عادی باها ...

یعنی مهربونی هم روش اثر نداره نمیدونی اولین دعوایی که اخیرا کردین چی بوده که باعث شده این دلخوری بزرگ بشه؟

دیگه پول از کجا بیارم پس انداز کنم همش همین بود 

من میدونم

شما باز هم میتونی پس انداز کنی.

این پول رو هم رفته حساب نکن تا ی روز بهت برگرده.

صبور باش و هر روز بهش در حد یکی دو جمله بگو که من فقط پولم رو میخوام.

بحث هم نکن .

اینهایی رو که گفتم روانشناسی شده و کاملا کاربردیه

من میدونم شما باز هم میتونی پس انداز کنی. این پول رو هم رفته حساب نکن تا ی روز بهت برگرده. صبور ب ...

ببین مثلا اومده لیوانا و قاشقا رو برداشته برده تو انباری ۳ تا لیوان و ۳ تا قاشق گذاشته تو خونه میگه شما زیاد ظرف کثیف میکنید 

حالم بهم میخوره از این کاراش در این حد دخالت میکنه تو کارای خونه مثلا سبزیا و وسایل اضافه فریزر و ریخت میگه فریزر باید مرتب باشه 

من میدونم شما باز هم میتونی پس انداز کنی. این پول رو هم رفته حساب نکن تا ی روز بهت برگرده. صبور ب ...

میگه من‌ دارم کمکت میکنم ی روز ب خاطر این کارم ازم تشکر میکنی بش میگم بخدا متنفر میشم ازت 

میگه داری لج میکنی اینکه ازم تشکر نمیکنی ب خاطر اینکه تصمیم گرفتی لج کنی

شوهرت اخلاقش چجوره مثلا خصیص نیست یا عصبی یا کارش شخت نیست؟

خسیس ک هست  ی مدت یکم بهتر شده بو د دلم خوش بود ا  پولا خودم خرج میکردم الان اونم ندارم دیگه 

مثلا ی بار تا الان مسافرت درست و حسابی نبردمون ماشبن قدیمی افتضاح داره در صورتی ک میره زمین میخره پول ماشین و داره میگه ن خرجشون بالاس پراید خرجش پایین تره 

تو بهترین حالتم ک باشه کافی من ی حرفی بزنم ک ب غرورش بر بخوره تا پای طلاق میبرتم 

مثل اونروز ک بش گفتم تو خونه کار نکن 

یعنی اصلا امنیت و ثبات ندارم تو این زندگی