2777
2789
عنوان

این جدیه یا دارین شوخی میکنین🤔

375 بازدید | 19 پست

جدی جدی دکتر خوب بینی نمی شناسین معرفی کنید 🥺 یا دارین سر به سرم میذارین 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

جدی جدی داریم شوخی میکنیم

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلامرضا احمدی عالیهها

واقعا؟ کدوم شهر؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
تو اون ذره بین سرچ کن عمل بینی یا دکتر واسه عمل بینی کلی تاپیک میاره😐

اهان مرسی عزیز

من دکتر خوب سراغ دارم خودم پیشش عمل کردم 

میشه بگی

کارش ۲۰ تهران پاسداران

مرسی 

علی اصغر عربی 

کرمان 

دکتر گوش حلق و بینی و زیبایی 

من خودم پیشش عمل شکستگی کردم ولی زیبایی هم انجام میده عالی 

کارش حرف نداره 

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
بخدا نمیشناسم به این قبله نمیشناسم به این برکت       نمیشناسم

باشه😂 شما مرخصی😂

علی اصغر عربی  کرمان  دکتر گوش حلق و بینی و زیبایی  من خودم پیشش عمل شکستگی کردم و ...

نه من تهرانم فقط تهران  یا کرج میتونم