2777
2789

من چند شبه خواب میبینم ک دندون نیشم لق شده افتاده  کف دستم... تعبیرشو اگه میدونین بگین 

من خیاطم سوالی داشتین من در خدمتم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده تعبیرش

منـ مامانم این خوابو دید چهارسال پیش یکی دوهفته بعدش داییم تصادف کرد فوت کرد...

هرکے به ما رسید فڪر ڪرد خداست ماهم خندیدم و گفتیم حق باشماست...👨‍🎓

اگه خون بیاد هنگام افتادن دندون خوبه اما اگه خونی نباشه بده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

برو صدقه بده 

دور از نزدیکا و فامیلای شما من هر وقت خواب دیدم دندونم افتاده بی برو برگرد یکی از فامیلامون فوت شده

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A

دندون نیش نماد عمه و عمو هس و اگه دندون بیوفته تو دین اسلام نماد اینه که یه بچه به دنیا میاد

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
خیلی بده تعبیرش منـ مامانم این خوابو دید چهارسال پیش یکی دوهفته بعدش داییم تصادف کرد فوت کرد...

منم خواب دیدم دندونم رو پیش دکتر کشیدم ۴ روز بعد شوهر خالم تصادف کرد و فوت شد همین چند ماه پیش

یه سال پیشم خواب دیدم دندونم افتاده زنداییم فوت شد 

استارتر حتما صدقه بده برا دفع بلا

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A