2777
2789
عنوان

زن با لباس رنگی فاحشه نیست

2619 بازدید | 168 پست

منم مسلمونم نماز میخونمقران میخونم حجابم بد نیست چادر نمیپوشم اما مانتوهام معمولیه روسری بزرگ میپوشم موهام بیرون نمیریزم ارایش نمیکنم اما لباسام رنگیه مشکی دوست ندارم چون رنگی میپوشم دلیل بر هرزگی نیست 

جالب اینجاست بیرون میرم تاحالا بابت لباسام از هیچ مردی متلک نشنیدم اما امان از زنا 

یه بنده خدایی میشناسم دخترش روزی همه حجاب داشتن این نداشت اما امروز جلو مغازه یه جوری من نگاه میکردانگار که چه کار کردم 

حالا شاید بعضیا بگن رنگ بدی بوده نخیر یه مانتو گلبعی تا زیر زانو 

خانما لطفا خودتون اصلاح کنید دلیل نمیشه زنی که مثل شما نیست بد باشه

احسنت

از مردمی که تولد یک کودک رو سرگرمی... زندان یک سگ رو دلگرمی...و قفس بلبل را موسیقی میپندارند،عشقی فوران نخواهد کرد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی برزخ را خاکستری و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد ... و در چنین آشفته بازاری قسم تنها یک دروغ سادس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بدم میاد از این زنا من اینطوری میکنن😒همه که کالای یه کارخونه نیستیم که یه جور باشیم

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

کی حدوحدود تایین کرده برا رنگ و مدل لباس🥴🥴🥴

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

من ندیدم والا ب کسی ک رنگی میپوشه بگن فاحشه 

عحبا

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

برات مهم نباشه

هرچی باشی باز یه عده هستند ایراد بگیرند 

مشکل از مغز اوناست نه شما

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏