2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11388 بازدید | 206 پست
انشاالله ک ب زودی بهش برسی برات کوثر میخونم  تو هم از جدت بخواه حاجت دلمو زود بده من ک سید نیس ...

دورت بگردم من الهی حاجت روا شی و دلشاد😍😍

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من قبل از این خواستگارم هم خواستگار زیاد داشتم ولی این یکی بدجور به دلم نشسته مشخصه اونم از من خو ...

این خیلی خوبه که به دلت نشسته عزیزم. منم زیاد خاستگار داشتم اما با دلم نمیشینن برام دعا کن یکی اینجوری سرراهم قرار بگیره

خب خب مبارکه 

حالا تعریف کن ببینم

دوماد کیه چیکارس رییس کدوم ادارس😜

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خب خب مبارکه  حالا تعریف کن ببینم دوماد کیه چیکارس رییس کدوم ادارس😜

😁😁😁😁

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

😁😁😁😁

😅😅

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خواستگاریمون کاملا سنتی بود یعنی اولین باری بود که همدیگرو میدیدم. من اصولا اولین جلسه خواستگاری ازشون استقبال نمیکنم بعدا میرم پایین‌. اینام وقتی اومدن از بالا دیدشون زدم‌. یه کت شلوار مشکی پوشیده بود با پیراهن سفید رنگ. با مامانش اومده بودن. از ماشین پیاده شد به موهاش دست کشید مرتبشون کرد یه دستی هم به کت شلوار و پیرهنش کشید. بعد هم دسته گل رو از مامانش گرفت و اومدن دم خونمون. مامانم درو براشون باز کرد

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
دورت بگردم من الهی حاجت روا شی و دلشاد😍😍

برات یه تسبیح صلوات میفرستم ان شاءالله اونی که دلت میخوادوبرات خیره پیش بیادخواهری.خواهری جونم لابه لای دعاهات اگه دوست داشتی یادمنم باشی یه دنیاممنونتم بالاخره ساداتی وارزشت زیاده 

خواستگاریمون کاملا سنتی بود یعنی اولین باری بود که همدیگرو میدیدم. من اصولا اولین جلسه خواستگاری ازش ...

خيلي سنتي بود

هنوز نديده دسته گل هم اوردن

قبلا گل ارزون بود مي اوردن الان همه جوره ازش ميزنن برا اولين جلسه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

برات یه تسبیح صلوات میفرستم ان شاءالله اونی که دلت میخوادوبرات خیره پیش بیادخواهری.خواهری جونم لابه ...

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

به نظرم خوش قیافه بود. تو همون راهرو که با هم سلام علیک کردن هم از صداش خوشم اومد قشنگ بود😁 بعد یه مدت مامانم صدام کرد رفتم پایین‌. بهشون سلام دادم یه چند لحظه نگام کرد بعد یهو یه لبخند زد و سرشو انداخت پایین 😂 با مامانش دست دادم و بعد هم نشستم روبروشون

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
خواستگاریمون کاملا سنتی بود یعنی اولین باری بود که همدیگرو میدیدم. من اصولا اولین جلسه خواستگاری ازش ...

چه قدر ذوق 😁😁😁😁  🤗🤗🤗🤗 من خوهستگار بیاد سکتا میکنم 😁😁

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤