دیروز برام خواستگار اومده بود. ازش خوشم اومده. مشخصه اونم از من خوشش اومده. اولین باره در مورد خواستگارام همچین حسی دارم🤩
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
از اين حرفت غرورت پيدا بود كه گفتي اگه كسي خاستگار نداره سد در صد بخودش مربوطه من اطرافم دختراي خيل ...
باز هم میگم به خود همکارتون مربوطه. شما که تو فکر ایشون نیستین که بدونین چه افکار منفی تو ذهنشونه.
به خدا اگه مغرور باشم یا بخوام چیزی رو به رخ بقیه بکشم من فقط میخوام این فکر غلطو از ذهن خانوما دور کنم. من از وقتی با قانون جذب آشنا شدم با خیلیها حرف زدم و ازشون خواستم چیزی که تو ذهنشونه بهم بگن. دقیقا همونطوری بود که حدس میزدم.
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
ولي خب ببين خودت شرايط رو تا مادرا يكيو ميبينن ميگن بريم خاستگاري اوني ك بر و رويي داره ميل ب زيب ...
تو خانواده خود من دخترایی هستن که همه میگفتن عمرا اگه کسی بیاد سراغ اینا. به خداااا نمیخوام مسخرشون کنمااا میخوام درست متوجه بشید چی میگم. خییییلی چاق، قیافه کاملا معمولی، ظاهر معمولی به پایین. یک همسرایی دارن به چشم برادری زیبا خوش هیکل پولدار. خب الان چرا این فامیل ما همچین ازدواجایی کردن؟؟؟؟؟ نه قیافه داره نه هیکل و ظاهر خوب. از لحاظ مالی هم کاملا برابرن