2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11388 بازدید | 206 پست
از اين حرفت غرورت پيدا بود كه گفتي اگه كسي خاستگار نداره سد در صد بخودش مربوطه من اطرافم دختراي خيل ...

باز هم میگم به خود همکارتون مربوطه‌. شما که تو فکر ایشون نیستین که بدونین چه افکار منفی تو ذهنشونه.

به خدا اگه مغرور باشم یا بخوام چیزی رو به رخ بقیه بکشم من فقط میخوام این فکر غلطو از ذهن خانوما دور کنم. من از وقتی با قانون جذب آشنا شدم با خیلی‌ها حرف زدم و ازشون خواستم چیزی که تو ذهنشونه بهم بگن. دقیقا همونطوری بود که حدس میزدم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا ازدواجو به قیافه خوب و پول ربط ندید. دخترا همین فکرها رو کردن که به کمتر از خودشون قانع می ...

ولي خب ببين خودت شرايط رو

تا مادرا يكيو ميبينن ميگن بريم خاستگاري

اوني ك بر و رويي داره

ميل ب زيبايي در همه وجود داره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

باز هم میگم به خود همکارتون مربوطه‌. شما که تو فکر ایشون نیستین که بدونین چه افکار منفی تو ذهنشونه. ...

باش.

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
از اين حرفت غرورت پيدا بود كه گفتي اگه كسي خاستگار نداره سد در صد بخودش مربوطه من اطرافم دختراي خيل ...

اره يكي از دوستهاي منم همينطوره

يكيشون هم ك خاستگار مياد ولي قربون نيومدن هر كي دنبال ي خانم معلم هست مياد سراغش

من خودمم ديگه سنم ك بيشتر شد اصلا كسي معرفي نميشد بهم

دوست بودين يا معرفي

همكار بوديم يه دوماهي باهم معاشرت كرديم روز به روز نزديكتر شديم  

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ولي خب ببين خودت شرايط رو تا مادرا يكيو ميبينن ميگن بريم خاستگاري اوني ك بر و رويي داره ميل ب زيب ...

تو خانواده خود من دخترایی هستن که همه میگفتن عمرا اگه کسی بیاد سراغ اینا. به خداااا نمیخوام مسخرشون کنمااا میخوام درست متوجه بشید چی میگم. خییییلی چاق، قیافه کاملا معمولی، ظاهر معمولی به پایین. یک همسرایی دارن به چشم برادری زیبا خوش هیکل پولدار. خب الان چرا این فامیل ما همچین ازدواجایی کردن؟؟؟؟؟ نه قیافه داره نه هیکل و ظاهر خوب. از لحاظ مالی هم کاملا برابرن

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
تو خانواده خود من دخترایی هستن که همه میگفتن عمرا اگه کسی بیاد سراغ اینا. به خداااا نمیخوام مسخرشون ...

اينا اغلب خودشون يكي رو پيدا ميكنن

مامانا نميان   وگرنه من خودمم زياد ديدم اونايي ك اصلا ظاهر دلنشيني ندارند يعني حتي معمولي هم نيستن اما ازدواج خوبي داشتن