2777
2789

ولی نه منابع دارم نه آرامش ثبت نام هم کردم

ولی ای کاش اصن نمیکردم حس میکنم خودمو باختم ناراحتم بچه ها چجوری تو مشکلات تمرکز کنم

چیکار کنم دلم نمی خواد افسرده و غمگین باشم چون من یه دخترشادبودم زندگیم نابود شده بخاطر فشار عصبی خسته شدم از تکرار این زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که همدردی میکنی ولی من خیلی داغونم  

از من بیشتر نیستی,می‌دونم این جمله کلیشه ایه که میگن وقتی با یکی درددل می‌کنی تا طرف ثابت نکنه از تو بدبخت تره ول نمیکنه،ولی من شرایط بدی دارم،با اینکه منابع و دارم ولی نه تمرکز دارم نه آرامش نه روحا نه جسما نمیتونم درس بخونم،از صبح تو نی نی سایت می چرخم تا امروز سپری بشه ،شب بشه تنها بشم فکر کنم بخوابمو دوباره روز از نو

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
از من بیشتر نیستی,می‌دونم این جمله کلیشه ایه که میگن وقتی با یکی درددل می‌کنی تا طرف ثابت نکنه از تو ...

ببخشید که این سوال رو میپرسم مجردی یا ازدواج کردی

چندسالته بعد خواهرو برادر هم داری

ببخشید که این سوال رو میپرسم مجردی یا ازدواج کردی چندسالته بعد خواهرو برادر هم داری

جدا شدم ،۳۳سالمه،اره خواهر برادر دارم ولی ارتباطم باشون خرابه،تنهام خیلی روزگارم تکراری و بی روح،دلم میخواد یکاری برا خودم بکنم ازین وضعیت بیام بیرون ،حس میکنم میخم کردن به گرفتاری ها

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏