2777
2789
عنوان

خط قرمز زندگیتون چیه؟!🌼🍃

1390 بازدید | 23 پست

خودم از دروغ و خیانت و بی احترامی متنفرم🌼🍃

به نظرتون چه رفتارهایی  باعث میشه که طرف مقابل از چشمتون بیفته؟!

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

احترام.شامل خیلی چیزا میشه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احترام.شامل خیلی چیزا میشه

بله درسته عزیزم 

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
اعتیاد خیانت دست بزن✋

اره دست بزن هم هست🌼🍃

خط قرمزم اینه ک کسی بهم توهیین کنه ینی اونوقت دیگه پارش میکنم  از آدمای دوروهم بدم میاد  ...

باید ب اینجور آدما گفت:تو یه تو زردی که نیم روت دوروعه💪

خیانت

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
امروز رفتم پارک میدونید چی شد

پسرام رو بردم پارک یه خواهر و برادر دیگه هم بازی میکردن هی بلند بلند فحش میدادن به هم اینقدر زشته رو نمیشه حتی بنویسم

به پسر منم حرف زشت گفت رفتم بهش گفتم تو الان 8سالته در حد تو نیست این حرفا بزرگ شی برات بده پدر مادرت بهت نگفتن این حرفارو نزنی.......

رفت اونور به خواهرش گفت شرو ور میگه

خودمو کنترل کردم و با بچه هام از اونجا رفتم

خیلی متاسفم واسه بعضی پدر و مادر ها بااین بچه تربیت کردنشون