2777
2789

4ماه رفتم باشگاه ولی اصن لاغرنکردم جز 2 یا3 کیلو دیگه نمیرم شهریه هم گرون شده منم موندم خونه تویه خونه لاغر کنم لطفآ بیاین تجربه و روش هاتونو بگین وزنم 80قدم 160

فقط راجب باشگاه چیزی نگید لطفآ چون اصلآ نمی تونم برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه کمر

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
من پارسال همین موقع ۸۸ کیلو هشتصد بودم حدودن تا دی ماه شدم ۵۵ کیلو

وای خوش به حالتون

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪
وای خوش به حالتون

فقط یکم اولشه ک رژیم سخته من خووم فعالیتم زیاد بود روزی ۱ ساعتو نیم پیاده روی کالری شماری میکردم 

۴ ساعت در روز کلن باشگاه بودم حالا محصلم ک هستم میومدم تا صب درس میخوندم

فقط یکم اولشه ک رژیم سخته من خووم فعالیتم زیاد بود روزی ۱ ساعتو نیم پیاده روی کالری شماری میکردم&nbs ...

مواظب باش برنگردی😍

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪