2777
2789
عنوان

خانما یه سوال در مورد بارداری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا سقط نکن عزیزم گناه داره خیلی ها حسرت اینو میخورن آخه شاید یه حکمتی هست چرا تو کار خدا دخال ...

من خیلی وقته تصمیم گرفتم واسه اینکه بچه دار نشم اصلا نمیتونم. خدا ایشالا به هرکس که دلش میخواد بچه بده 

من کلی دعا کردم خدا سوپرایزم کنه ناخواسته حامله بشم نشد اعتقاد دارم بچه خدا خواسته خیلی عزیزه و پر ب ...

دقیقا من دوتا بچه هام خدا خواسته بود یعنی اصلا شرایطشو نداشتم باورت میشه بعد به دنیا اومدنشون اونقدر تو زندگی پیشرفت کردم که اطرافیان حسرت زندگیمو میخورن شکر خداخونه و ماشین و از همه مهمتر عشق و محبت بینمون چندین برابر شده الان سومی رو هم باز خدا خواسته باردار شدم در صورتی که جلوگیری داشتیم ولی بچمه نگهش داشتم حتی اگه برکت نداشته باشه برام.

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
دقیقا من دوتا بچه هام خدا خواسته بود یعنی اصلا شرایطشو نداشتم باورت میشه بعد به دنیا اومدنشون اونقدر ...

جنسیت بچه هات چیه عزیزم

مامان سه پرنسس زیبا لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات 🙏
من خیلی وقته تصمیم گرفتم واسه اینکه بچه دار نشم اصلا نمیتونم. خدا ایشالا به هرکس که دلش میخواد بچه ب ...

تو اینبار با خدا قرار بزار بگو خدایا من به خاطر تو و گناه بزرگش این بچه رو نگه میدارم در عوض هرچی که میخوای رو از خدا بخواه ببین چطور جواب خوبیت رو میگیری

یه دختر و یه پسر داشتم سومی هنوز هشت هفته ام معلوم نیست فقط دعا میکنم سالم باشه همین.

ان‌شاالله خدا حفظ شون کنه برای منم دعا کن جنسیت بچم اونی باشه که میخوام منم ناخواسته باردار شدم ولی دوتا دختر ناز دارم دوست دارم این پسر باشه ولی تو 12 هفته احتمال دختر داد

مامان سه پرنسس زیبا لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات 🙏
ان‌شاالله خدا حفظ شون کنه برای منم دعا کن جنسیت بچم اونی باشه که میخوام منم ناخواسته باردار شدم ولی ...

ممنون عزیزدلم خدا انشاءالله بچه های تورو هم حفظ کنه و به خواسته ی دلت برسونه.خدا خودش مصلحت بنده هاشو بهتر میدونه گلم بسپر به خودش انشاءالله هرچی مصلحته همون بشه باگل دخترات جوری رفتار کن اونقدر بهشون ارزش بده که هیشکی جرات نکنه طعنه بزنه بهت.مطمئن باش اگه بهشون ارزش بدی وقتی بزرگ شن از صد تا پسر بیشتر بهشون افتخار میکنی

تو اینبار با خدا قرار بزار بگو خدایا من به خاطر تو و گناه بزرگش این بچه رو نگه میدارم در عوض هرچی که ...

واقعا اگه راهی باشه نگه نمیدارم اصلا امکانش برام نیست . فعلا که بتا مثبت بود😔

😔 من نمیتونم نگهش دارم. حالم از الان بده برای سقط

انشاالله هرچی به صلاحته پیش بیاد!

بیشتر فکر کن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نمونه ش منم استارتر مبارکه

دختر عمه خودمم همینطور!  خدا صبرش بده بچه سوم بعده دوتا قد و نیم قده زلزله

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دقیقا من دوتا بچه هام خدا خواسته بود یعنی اصلا شرایطشو نداشتم باورت میشه بعد به دنیا اومدنشون اونقدر ...

😍😍😍😍خدا برات نگهشون داره مامان من همیشه میگه بچه ای که خدا بخواد بیاد خیلی قدمش خیره انشالله زندگیتون سراسر ثروت و خوشی باشه