سلام. من یه رابطه مشکوک داشتم که سریع قرص اورژانسی خوردم بعد الان یه هفته ده روز از موعدم میگذره و صبح بی بی چک زدم مثبت شد. امکان داره تاثیر قرص باشه و مثبت کاذب باشه؟؟
من کلی دعا کردم خدا سوپرایزم کنه ناخواسته حامله بشم نشد اعتقاد دارم بچه خدا خواسته خیلی عزیزه و پر ب ...
دقیقا من دوتا بچه هام خدا خواسته بود یعنی اصلا شرایطشو نداشتم باورت میشه بعد به دنیا اومدنشون اونقدر تو زندگی پیشرفت کردم که اطرافیان حسرت زندگیمو میخورن شکر خداخونه و ماشین و از همه مهمتر عشق و محبت بینمون چندین برابر شده الان سومی رو هم باز خدا خواسته باردار شدم در صورتی که جلوگیری داشتیم ولی بچمه نگهش داشتم حتی اگه برکت نداشته باشه برام.
من خیلی وقته تصمیم گرفتم واسه اینکه بچه دار نشم اصلا نمیتونم. خدا ایشالا به هرکس که دلش میخواد بچه ب ...
تو اینبار با خدا قرار بزار بگو خدایا من به خاطر تو و گناه بزرگش این بچه رو نگه میدارم در عوض هرچی که میخوای رو از خدا بخواه ببین چطور جواب خوبیت رو میگیری
یه دختر و یه پسر داشتم سومی هنوز هشت هفته ام معلوم نیست فقط دعا میکنم سالم باشه همین.
انشاالله خدا حفظ شون کنه برای منم دعا کن جنسیت بچم اونی باشه که میخوام منم ناخواسته باردار شدم ولی دوتا دختر ناز دارم دوست دارم این پسر باشه ولی تو 12 هفته احتمال دختر داد
مامان سه پرنسس زیبا لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات 🙏
انشاالله خدا حفظ شون کنه برای منم دعا کن جنسیت بچم اونی باشه که میخوام منم ناخواسته باردار شدم ولی ...
ممنون عزیزدلم خدا انشاءالله بچه های تورو هم حفظ کنه و به خواسته ی دلت برسونه.خدا خودش مصلحت بنده هاشو بهتر میدونه گلم بسپر به خودش انشاءالله هرچی مصلحته همون بشه باگل دخترات جوری رفتار کن اونقدر بهشون ارزش بده که هیشکی جرات نکنه طعنه بزنه بهت.مطمئن باش اگه بهشون ارزش بدی وقتی بزرگ شن از صد تا پسر بیشتر بهشون افتخار میکنی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دختر عمه خودمم همینطور! خدا صبرش بده بچه سوم بعده دوتا قد و نیم قده زلزله
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️