الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کنم زندگیت رو خراب میکنه ردش کنه بره همچین مردی بدرد زندگی نمیخوره😑😑😑
کاربری سه نفره اس دخترم دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی بیارم صلوات بفرستید😊😊😊 مامانت خیلی قرتیه😉😉😉 بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢 دختر عزیزم تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
اینجور شوخیا خوب نیست.نشانه درکه کم وعدم آگاهی از حساسیت هایه یک زنه بعدا تو زندگی مشترک باید خیلی ر ...
حساسیت زنانه؟؟؟ مگه قراره با دختره بخوابه که بخوای حساس شی؟؟ چه بخوایم چه نخوایم مردا زنای بلوندو تو گوشی و تلویزیون میبینن. و حتی خودما مگه عاشق برد پیت یا دیکاپریو نیستیم؟؟ باید حساس شن؟؟
کاربری سه نفره اس دخترم دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی بیارم صلوات بفرستید😊😊😊 مامانت خیلی قرتیه😉😉😉 بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢 دختر عزیزم تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
عزیزم امیدوارم بهترین اتفاق ها برات بیفته ما که تو موقیعت تو نیستیم خودت اخلاقش تا حدودی شاید دست اومده یا شوخی کرده و منظوری نداشته خوب اصلا به خودش بگو که از این حرفش ناراحت شدی ببین چی میگه بعد بیشتر فک کن