2777
2789
بابام مخالفه پنج ساله دوستیم

دوست پسرت چند ساله س

بابات به گمونم حق داره

حتما چیزی هست که قبولش نکرده

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شوخی بوده و اصلا مهم نیس. اتفاقا خوشم اومد ازش مثبت جواب بده

اینجور شوخیا خوب نیست.نشانه درکه کم وعدم آگاهی از حساسیت هایه یک زنه بعدا تو زندگی مشترک باید خیلی روش کار کنه 

فکر کنم زندگیت رو خراب میکنه ردش کنه بره همچین مردی بدرد زندگی نمیخوره😑😑😑

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
اینجور شوخیا خوب نیست.نشانه درکه کم وعدم آگاهی از حساسیت هایه یک زنه بعدا تو زندگی مشترک باید خیلی ر ...

حساسیت زنانه؟؟؟ مگه قراره با دختره بخوابه که بخوای حساس شی؟؟ چه بخوایم چه نخوایم مردا زنای بلوندو تو گوشی و تلویزیون میبینن. و حتی خودما مگه عاشق برد پیت یا دیکاپریو نیستیم؟؟ باید حساس شن؟؟

۴۳

43  ساله؟ ردش کن بابا

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
ازاون موزیاس نمیدونم

عزیزم امیدوارم بهترین اتفاق ها برات بیفته ما که تو موقیعت تو نیستیم خودت اخلاقش تا حدودی شاید دست اومده یا شوخی کرده و منظوری نداشته خوب اصلا به خودش بگو که از این حرفش ناراحت شدی ببین چی میگه بعد بیشتر فک کن

واخب ۵ سال اختلاف دارن یعنی چی ردش کن🤕🤕

وا چقدر طرفداره پسری

حساسیت زنانه؟؟؟ مگه قراره با دختره بخوابه که بخوای حساس شی؟؟ چه بخوایم چه نخوایم مردا زنای بلوندو تو ...

نه عزیز منظورم طرز شوخی کردنشه 

(خودتو لوس نکن میرم یکی دیگه رو میگیرم ها )