2777
2789
عنوان

اگه بچه جاریتون پیش کنه خونتون

174 بازدید | 10 پست

فرض کنید جاری میاد خونه نویی خونمون نو و فرشا رو تازه شسته و تمییز تمییز ...بجه اش بیاد از اول مهمونی بهش بگی آراد جان اگه جیش داشتی بگو دوسه بار ک مامانش بشنوه ک خودشم حواسش باشه اخرش وسط بازی یهو جیشش بریزه مامانش هیجی نگفت من سریع ترسیدم خجالت بکشه ب  مامانش گفتم حالا اشکال نداره سریع میگه اره دیگه بچه است پیش میاد🙂😶

اخی😂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پوشک میکرد بچه رو .برای منم پیش اومده خونه مامانم البته .مامان شرمنده ام واقعا

بچه اش ۴ سالشه اما چندین بار دیدم ک خونه مادرشوهرم جیسش ریخته برای همین من استرس داشتم مامانش نه ...من خودم هنوز بجه ندارم ک بلد نیستم ببرم دسشویی اگه ن برده بودم خودم 

من همونجا فرش رو لول میکنم میذارم رو دوشش ، میگم ببر بشور بیار اون بچس، مادرش عقل نداره هنوز بچه جی ...

اره همش میگم کاش خودم برده بودمش دسشویی البته من هنوز بجه ندارم بلد نیستم بچه ببرم دسشویی اونم پسر بچه ک دیگه بدتر