2777
2789

وجدانا حالم بهم میخوره میرم اینستا فیلم سورپرایز شدن میبینم که فلانی به فلامی فلان کادو رو داده امگار اونایی که فیلم کادو و سورپراز شدنشون رو به اشتراک نگذاشتن عنبر نسا کادو گرفتن

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فالو نكن كه حرص نخوري مگه قراره همه طبق معيار شما رفتار كنن؟

اینم حرفیه ولی مشکل از من نیتس که میام تو سرچ پر شده از این کارها

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
چه اشکال داره؟ یکم بجای پرخاشگری و بد رفتاری عشق رو ببینیم هرکی هم خوشش نمیاد میتونه چک نکنه کسیو، ...

اینم نظریه

همین کارا رو میکنن ک روز ب روز چشم و هم چشمی بیشتر میشه. کسی هم چیزی بگ فی الفور میگن زندگی خصوصی خودمه ب کسی ربط نداره من نمیدونم زندگی خصوصی جلوی چشم همه چیکار میکنه. درکشون رو از خصوصی متوجه نمیشم واقن

اینم حرفیه ولی مشکل از من نیتس که میام تو سرچ پر شده از این کارها

عزيزم اكسپلور بيخود پر نميشه كه

هرچي سرچ كني طبق سرچت پر ميشه

الان اكسپلور من فقط نكات روانشناختي و حقوق حيوانات و حقوق زنانه چون سرچيام اينان

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
😂😂😂بابا اونا سورپرایز نیست.دختره خودش همچیو اوکی میکنه و دیزاین میکنه بعد با ی ممممنننن میکاپ میا ...

عزيزم اكسپلور بيخود پر نميشه كه هرچي سرچ كني طبق سرچت پر ميشه الان اكسپلور من فقط نكات روانشناختي ...

باور کن من اصلا تو فاز این چیزها نستیتم ولی کلا پر ه از این ویدیوها نتمیدونم چیکار کنم اصلا فالورها و فالووعنگهامم نیستن پ