2777
2789
عنوان

قفل کرد 😐😂🎈✋

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 63 پست
لینک تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6175094/بچهاا-مامان-و-بابام-دارن-میرقصن-بنظرتون-مزاحمتون-بشم?postId=183345726

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
همون که بابا مامانش میرقصیدن. من صفحه اول رو خوندم چرت اومد دیگه نخوندم

آرررره وای اگه تا آخر میخوندی چی میگفتی 😂😂😂😂😂

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣 فک کنم گشت ارشاد با پتو پلنگی گرفتنش

😆😆😆😆😆 وااای دلم 

/: 🌱

اوا چ جالب الان اسم کاربریتو خوندم😐😂😂😂🎈 اون خانوم باید اسم کاربری شما رو میذاشت😂

اوا چ جالب الان اسم کاربریتو خوندم😐😂😂😂🎈 اون خانوم باسد اسم کاربری شما رو میذاشت😂

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🔪🔪🔪

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
من خودم ایران نیستم کجای کاری😂😂😂🤦🏻‍♀️ پرشین کیلی کم بلد🥴😂😂😂

اوه یس شما مادر اون خانومی ته دیگ مکارانی ک آمریکا بوده اومده دیدن بچش ایران☹😂🎈

ای کاش می گفتی از باشگاه شخصی شون عکس بگیره

وای اه یادم افتاد باز رویاهای خیالیشو قشششنگ داشت زیرپوستی پز میداد اونم پز تخیلاتشو ☹😕🎈

ما آلاسکاییم😂 اینجا کیلی کلد🥴😂

قندیل نبندی خواهرم 😂😂😂😂🎈 

تاپیک زده کاربریش حذف بشه😁😂

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید