سلام🤸🏻♀️
معرفی میکنم ساده تربن مربای تاریخ😂و البته لذیذ ترین و خوشمزه ترین😋😋
یک کیلو توت فرنگی تازه رو با هر روشی که تایید میکنید ضدعفونی کنید و بعدش تمیز بشورید و بذارید توی آبکش تا آبش بره 😍👇🏻

بعدش قسمت برگ میوه رو جدا میکنیم و به هر شکلی که دوست داشتیم خرد میکنیم من ترجیح میدم میوه مربام درشت باشه 😍👇🏻

بعدش یک کیلو شکر به توت فرنگی خرد شده اضافه میکنیم و آروم یکم ظرف رو تکون میدیم تا مخلوط بشن و میذاریم ۱۲ ساعت توی یخچال استراحت کنه تا آب بندازه😍👇🏻

بعد از ۱۲ ساعت توت فرنگی ها حسابی آب باز کردن
روی شعله میذاریم و وقتی جوش اومد کمی حرارت رو ملایم میکنیم و کف روی مربا رو میگیریم (اگر کفش رو نگیرید مرباتون براق و خوشرنگ نمیشه)😍👇🏻

این مربا به نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه پخت نیاز داره وقتی احساس کردید به غلظت مورد نظرتون رسیده ۱ قاشق مرباخوری آب لیمو بهش اضافه کنید و هم بزنید و از روی شعله بردارید خنک که شد توی شیشه نگه دارید😍👇🏻
