2777
2789

سلام⁦🤸🏻‍♀️⁩

معرفی میکنم ساده تربن مربای تاریخ😂و البته لذیذ ترین و خوشمزه ترین😋😋

یک کیلو توت فرنگی تازه رو با هر روشی که تایید میکنید ضدعفونی کنید و بعدش تمیز بشورید و بذارید توی آبکش تا آبش بره 😍⁦👇🏻⁩

بعدش قسمت برگ میوه رو جدا میکنیم و به هر شکلی که دوست داشتیم خرد میکنیم من ترجیح میدم میوه مربام درشت باشه 😍⁦👇🏻⁩

بعدش یک کیلو شکر به توت فرنگی خرد شده اضافه میکنیم و آروم یکم ظرف رو تکون میدیم تا مخلوط بشن و میذاریم ۱۲ ساعت توی یخچال استراحت کنه تا آب بندازه😍⁦👇🏻⁩

بعد از ۱۲ ساعت توت فرنگی ها حسابی آب باز کردن

روی شعله میذاریم و وقتی جوش اومد کمی حرارت رو ملایم میکنیم و کف روی مربا رو میگیریم (اگر کفش رو نگیرید مرباتون براق و خوشرنگ نمیشه)😍⁦👇🏻⁩

این مربا به نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه پخت نیاز داره وقتی احساس کردید به غلظت مورد نظرتون رسیده ۱ قاشق مرباخوری آب لیمو بهش اضافه کنید و هم بزنید و از روی شعله بردارید خنک که شد توی شیشه نگه دارید😍⁦👇🏻⁩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته ها⁦👇🏻⁩⁦👇🏻⁩😍

۱:من برای ضد عفونی کردن توت فرنگی ۳ الی ۴ دقیقه توی محلول آب سرکه رقیق با نسبت یک به سه میخوابونم بعدش دونه دونه دست میکشم و آبکشی میکنم

۲:آبلیمو از شکرک زدن مربا جلوگیری میکنه

۳:در قابلمه رو حین پخت نذارید چون مربا تیره میشه

۴:آبلیمو رو حتما آخر پخت بزنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من یه بار خیلی خیلی کم بهش وانیل زدم.‌

اصلا تحول عجیبی توی بو و طعمش ایجاد کرد😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من یه بار خیلی خیلی کم بهش وانیل زدم.‌ اصلا تحول عجیبی توی بو و طعمش ایجاد کرد😄

من اتفاقا پارسال زدم مربام از بین رفت⁦🤦🏻‍♀️⁩

نمیدونم چرا 

ولی طعمش مصنوعی شد دیگه اون مزه توت رو نمیداد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30