2777
2789

نمیدونم تا حالا شده از همه چی ببرین یا نه. نمیدونم شده تا حالا از همه چی خسته شین ولی ندونین چیکار کنید

بچه ها من شوهرمو خیلی دوس دارم خونواده شوهرمم همین طور خیلی به پدر شوهر مادرشوهرم وابستم،هر کاری هم از دستم بر بیاد همیشه براشون میکنم‌. امامادرشوهرم چند روز پیش دلمو شکوند بد جور، قضیه از این قراره که الان چند ماهه اومدن یه خونه خریدن اومدن دارن اینجا زندگی میکنن، روز اولی که تا اومدن اینجا بارشونو بیارن خانوم همسایشون اومد اینجا داد بیداد که این خونه رو اونی که به شما فروخت از ما خیلی مفت خرید الان به شما قیمت بالا تر فروخت نمیدونم ما راضی نیستیم فلان.پدرشوهرم اینا هم گفتن به ما ربطی نداره به اونی که فروختین بگین، گذشت این قضیه از همونجا اون زنه همسایشون با ماها لجه‌. هی چند بار ماشینشو آورد جلوی خونه مادرشوهزم اینا پارک میکردبا اون وضع که خونه خودشون ویلایی هستش حتی جلوی خونه ی اونا چون بن بسته چند تا ماشین جا میشد میاورد بعضی اوقات جلوی خونه اینا میذاشت ما ماشینمونو میاوردیم میدیدیم این گذاشته میرفتم صداش میکردیم اینم با حرص میومد بر میداشت تا چند روز پیش اون زنه همسایه ماشینشو دوباره آورد جلوی خونه مادرشوهرم اینا گذشت دیگه شوهرم نرفت صداشون نکرد بغل ماشین اینا گذاشت که کوچه دیگه ماشین رد نمیشد اونا دیگه نمیتونستن برن بیرون.شوهرم اومد بالا لباسشو در اورد که بره دوش بگیره دیدم زنگو زدن پنجره رو باز کردم گفتم بله دیدم همون زنه با صدای بلند انگار یه چیزی هم طلب داره که بیاین ماشینو بردارین میخوام برم بیرون منم گفتم همسرم حمومه میشنو جلوی خونه ما میذارین اینم مجبور شد بذاره اینور دیدم زنه دعوا دعوا منم پنجره رو بستم دوباره شوهرم لباس پوشید رفت ماشینو جا به جا کرد. دیدم زنه داره میاد منو بزنه پسرش گفت مامان چزا اینجوری میکنی دیوونه شدی مگه. من اومدم بالا دیدم یکی پنجرو میزنه باز کردم زنه گفت آشغال توبرو قدتو بلند کن گفتن خانوم خجالت بکش هر چی هیچی بهت نمیگم جلوی خونه تو سه تا ماشین جا میشه کن آوردی به خاطر مردم آزاری میاری میذاری اینجا یهو مادرشوهزم اومد یه حالت هول دادن من زد کنار گفت بیا اینور میخوام معذرت خواهی کنم به من دهن باز موندم نگاش کردم پنجرو رو باز کرد به زنه گفت خانوم تو ببخش من معذرت میخوام این سن دخترته یعنی از تعجب دهنم باز مونده بود گفتم مامان اخه به خاطر چی معذرت خواهی میکنی. جالب اینجاست شوهرم اصلا لام تا کام حرف نزد طرف منو نگرفت که مامان چرا عروستو خورد میکنی جلو بقیه، ما هم رفتو آمدمون اینجا زیاده تا میریم خونه زنگ میزنن بیا مارو ببر فلان جا بیا ببر دکتر منم تا الان کم نذاشتم براشون مثل خانواده خودم

من چندروز اصلا نیومدم اینجا ولی باز دلم سوخت،امروز که اومدم، یکی از دختر خاله های شوهرم(اسمش مریم) اصلا وضعشون خوب نیست یتیم من همیشه میبرمش بیرون بهش میرسم دلم میسوزه،ولی شوهرم یه دختر دایی و یه دختر خاله دیگه دارن (اسمشون سحرو لیلا)که همش هر جا میرن این دختره بیچاره مریم رو همش میخوان چشمشو در بیارن. دیروز مریم بهم پیام داد که مهتاب سحر و لیلا منو هاید کردن تو اینستا که استوریشونو نبینم اخه من مگه چیکار کردم یا چایی رفتن مگه من گفتم منو با خودتون ببرین مگه منو هاید کردن که نبینم،خیلی ناراحت شدم رفتم یه لحظه چک کردم دیدم منم هاید کرن یهو دهنم باز موند.به سحر پیام دادم گفتم سحر جان خوبی گفت قربونت جان؟گفتم عزیز تو منو هاید کردی؟🤔. اول گفت کی کجا؟بعد یهو پشت سرش نوشت بعضی چیزا خصوصیِ عزیزم به خاطر همون هایدت کردم که استوری که با دوستام گذاشتیم رو نبینی نمیدونم ازین جور چرتو پرتا تحویلم دادن منم براش نوشتم من با تمام احترامی که برات قائلم آنفالوت میکنم که راحت باشی هر دقیقه هاید نکنی آدم معمولا کسی رو که نمیخواد استوری هاشو پستاشو ببینه که کلا فالو نمیکنه.گفتم چون آدم منطقی هستم اول دلیلشو میپرسم و اول فکر کردم من اشتباه کردم منو هاید نکردی بعد دیدم نه واقعا درسته. گفت اگه منطقی بودی متوجه حرفام میشدی و قانع میشدی دیگه حرف آنفالو رو نمیزدی هر جور راحتی شب بخیر. منم گفتم دقیقا متوجه همه چی شدم شب بخیر و آنفالو کردیم همو. قضیه رو داشتم برای شوهرم تا تعریف میکردم یهو مادرشوهرم خودشو انداخت وسط گفت ولش کن شما شماره هاشونو پاک کنین حالا یه چیز میشه میوفته گردن شما شما نمیدونم خودتونو خراب نکنین دقیقا معلوم بود از ترس داره این حرفا رو میزنه که یه بار پاش از خونه داداش و خواهرش نیوفته هی داشت منو نصیحت میکرد انگار تقصیر ماست مثلا ما باید بریم از اونا تشکر و معذرت خواهی هم کنیم که مارو هاید میکنن.و همه ی اینا رو بازم شوهرم شنید و همیشه تنهاییم بهم میگه مثلا آره حق با توی ولی اصلا پیش مامانش نگفت مامان حق با مهتابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی چند سال پیش هم وقتی عقد کرده بودیم یه جا شوهرم قرعه گذاشته بود ما بردیم ولی حتی یک ماهم گذشت پولو نداد بهشو زنگ زدم به زنه گفتم پول ما آماده نیست هنوز گفت من با تو حسابی ندارم فلان شوهرت معلوم نیست توی هرزه رو از کدوم خیابونی برداشته آورده ترشیده بودی الهی روز عروسیت کفت بشوشی به جای لباس عروس مادرشوهرم همه ی اینا رو شنید ولی بازم اومد گوشی رو به زور ازم گرفت به زنه گفت عزیزتو منو ببخش اینو تو ول کن من معذرت میخوام. نمیدونم چرا همش معذرت میخواد از مردم. بعدا فهمیدم همین زنه که قرعه گذاشتیم یهو این حرفا رو زد میخواست خواهرشو به شوهرم بدن شوهرم قبول نکرده بود با من ازدواج کرده بود حرص داشتن

هر چقدر هم خوب . اصلا بگو بچه پیغمبر باشن. نباید با خانواده همسر اینقدر قاطی شد و نزدیک شد 

ببین آدم با مادر و پدر و خواهر و برادر خودش هم اختلاف نظر پیدا میکنه ولی اون فراموش میشه ولی خانواده همسر نه تنها فراموش نمیشه بلکه یک اختلاف نظر کوچیک باعث یک دلخوری شدید می شه ..... پس نزدیکی با خانواده همسر اشتباه هست 

عزیزم انگار مادرشوهرت از دعوا و عواقبش می‌ترسه تقصیری نداره دست خودش نیست کلا مراعات همه رو میخاد بکنه و دوست داره کوتاه بیادو برای خانوادش اتفاقی نیفته 

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 
حتی چند سال پیش هم وقتی عقد کرده بودیم یه جا شوهرم قرعه گذاشته بود ما بردیم ولی حتی یک ماهم گذشت پول ...

آنها رو دیدی باز چسبیدی بهشون ؟

از یک جایی به بعد مقصر خودتون هستین که از اشتباهات گذشته درس نمیگیرین و مدیریت روابط ندارید که باز هم حرف می‌شنوید