2777
2789

من ۱۲/۲۸  قرص اورژانسی خوردم 

و موعد خودم ۲فروردین بود 

ک ی هفته بعد اورژانسی 

ب مدت ۵روز خونای سیاه و نخ مانند رو پدم بود و مقدارش خیلی کم بود نسبت ب پریای قبلیم 

و هنوز پری نشدم 

ممکنه باردار باشم؟ 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بي بي چك بزن دو هفته شده نشون ميده فكر كنم همون پريود شدي ديگه

اخه هم سیاه بود هم کم 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
وای ازنخ چندشم شد  الان میان مسگن چزابه نخ تشبیه کردی

خب چی بگم؟؟ 

بلد نیستم مدلشو شما بگین یاد بگیرم

خب چی بگم؟؟  بلد نیستم مدلشو شما بگین یاد بگیرم

منو نخور 

بگوریسه های سیاهی که بر سفید پد خودنمایی میکرد مرابفکر فروبردکه این چیست

خدایا هزاربارتورشکر بخاطر اتفاقای خوبی که قرار برام بیوفته.... 
نه حامله نیستی عوارض قرص اورژانسی هستش چایی دارچین و نبات چایی زعفران بخور خیلی زودی پریود میشی

یه هفته بعد اورژانسی اینجوری شدم پریم خیلی کم بود 

میترسم باردار باشم😟ببخشید ک میگم سیاه هم بود ولی ۵روز طول کشید

منو نخور  بگوریسه های سیاهی که بر سفید پد خودنمایی میکرد مرابفکر فروبردکه این چیست

😂😂 

ریسه 😓😂