2789

باش چون تو گفتی  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چاقو 🔪🍊دستتون نباشه که اومدم 🐎😍🐎😍

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

افتخار نمیدم

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

😏😏

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

واقعا خوشگلم

ادعام هم میشه

ولی عکس نمی ذارم

دیگه هک باهات قهرم

😐😐😐😁😁😁

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
چاقو 🔪🍊دستتون نباشه که اومدم 🐎😍🐎😍

😁😁

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......