2777
2789

دارم با درد و گریه می‌نویسم

اصلا حالم خوب نیست نمی‌دونم باید چیکار کنم

یک و نیم ماه دیگه پسرم میشه دوسالش

یه سینم مثل سنگ شده وای دارم میمیرم از درد

کسی تجربه مشابه داشته

نه دوش آرومم می‌کنه نه شیر دوش

بخاطر کرونا هم میترسم برم بیمارستان

از هرکس هم پرسیدم گفتن یه هفته بعد از ترک شیر تازه درد داشتن ولی من ک هنوز شیر میدم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم منم اینطوری شدم.احتمالا مجرای شیرت گرفته.

راهشم اینه سینت خالی بشه.بابد بچت تا میشه مک بزنه و شیر بخوره.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

بله من چند بار اینجوری شدم

یه حوله داغ کن بزار رو سینت و سعی کن فعلا از همین سینه بهش شیر بدی تا کاملا تخلیه بشه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

نیاز نیست بیمارستان بری.برو مطب دکتر با رعایت بهداشت مشکلی پیش نمیاد

منم بچه شیر میدم ولی قبل از عید هم مطب دکتر رفتم و هم سونو سینه رفتم.دوتا ماسک بزن و دستکش دستت کن و برو.هیچ اتفاقی نمیفته.مطب یه دکتری برو که خلوت باشه

پسرت از اون سینه شیر خورده؟

آره فقط دیشب خیر سرم خواستم شیر شبو کم کنم ک بهم فشار نیاد موقع خواب ندادم

ولی وسط شب دادم

دوباره روز دادم

زیر آب گرمم کلی شیر ریختم بیرون ولی اون تیکه عین سنگه هرچیم شیر اومده انگار از اطرافش بوده

دیگه نمی‌دونم چ کنم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

اسی هستی یا رفتی؟؟؟؟؟؟؟

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
نیاز نیست بیمارستان بری.برو مطب دکتر با رعایت بهداشت مشکلی پیش نمیاد منم بچه شیر میدم ولی قبل از عی ...

سونوی سینه چرا رفتی

آره فقط دیشب خیر سرم خواستم شیر شبو کم کنم ک بهم فشار نیاد موقع خواب ندادم ولی وسط شب دادم دوباره ...

نمیدونی چیکار کنی؟باید حتما بری دکتر.فردا حتما برو که باز پنجشنبه تعطیله همه جا

آره فقط دیشب خیر سرم خواستم شیر شبو کم کنم ک بهم فشار نیاد موقع خواب ندادم ولی وسط شب دادم دوباره ...

منم بارها اینجوری شدم

یه حوله گرم کن بزار روش و به بچت فقط از اون شیر بده تا تخلیه بشه