2777
2789

اعتراف کنید بدون هیچ ترسو خجالتی 

اینهمه اینجا از مادرشوهرو خواهرشوهرووو غیره ...

میگید 

چه کارای مخفی و چه کارای حیله گرانه انجام دادید تا پوزه شونو به خاک بمالید 

هر کار اب زیرکاهی اعم از دو بهم زنی یا اختلاف انداختن سیاست مدارانتون بگید 

من طبق معمول فقط اومدم موز بردارم 🙂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلید خونمونو داشتن، یه روز برداشتم انداختم سطل آشغال  هنوز مادرشوهرم دنبالش میگرده فک میکنه گم ...

خخخ افرین این رفتارا باید تقویت شه  باید جلوی عصبانیم بگیریم کارایی کنیم کسی نتونه شاکی بشه

من مادرشوهرم عادت داره دعوتش که میکنم یهوزنگ میزنه دخترش یا جاریم که شمان بیاین  

منم عصبانی نشدم گفتم بیاین  سه پیمانه برنج بود و نصف مرغ اوردم گذاشتم سرسفره با خنده و خوشرویی گفتم بخورید  😂😂

موذی هست این خودش😁

موذی نیستم

موزی ام 🤣🤣🤣

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چقدر موز میخوری ،یبوست میگیریا تازه گرونم هست ،برو تاپیک بغلی موزبخور

اونجا با سیاست نداره موز بخورم و مث کیانوش زل بزنم به دوربین😐

دختر خاله شوهرم خیلی لوس بود لباسای بارزمیپوشید مدامم کیک میپخت میاورد خونه مادرشوهرم ماهم نامزد بودیم  

مادرشوهرمم هی پز کیک اونو میداد 

همه که سرگرم بودن رفتم رو کیک نمک ریختم معلوم نشد چون روش بگین پودر داشت اورد گذاشت جلو شوهرم گفت سمیه پخته 

تا ملت کردن دهنشون صورتشون عنابی شد واخ واخ😀