2777
2789
عنوان

خانم متاهل با تجربه..

179 بازدید | 16 پست

خیلی تو این عید دعوا کردیم و آشتی کردیم با همسرم ، ولی وقتی کنار همیم اصلا حرفی برای گفتن نداریم به غیر از جمله هایی که مربوط به پسرمه مثلا بچه آب می خواد؟ یا نیافته زمین ،بچه ها دیگه واقعا از نظر روحی کم اوردم باید چیکار کنم؟ راوابط زناشویی هم ماهی یک یا دو بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همه هست 

میگن موقع ازدواج یکیو انتخاب کنین ک بعد سال ها حرف برای گفتن داشته باشید هم خوابگی بعد از یکی دوماه دیگه عادی میشه 

بگردید دنبال حرف مشترک 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
حالم خوب نیست اشتباه تایپی بود می خواستم بنویسم خانم های متاهل

عزیزم ان شاالله حال دلت خوب بشه مرداچشونه؟؟همه تسمه تایم پاره کردن

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

تو خونه نیست یا پیش دوست هاش یا سر کار

خب وقتایی که سر کار نیست اگه توخونه سرگرمش کنی نمیره پیش دوستاش

مثلا بگو بیا با هم آشپزی کنیم

یا اینکه کمکم کن خونه رو تمییز کنیم

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی