2777
2789

من ازدواج نکردم ولی حتی اگه پسر شاهزاده سوار بر اسب سفید با هزارتا دک و پز و اسکورت بیاد دنبالم باز هم ازدواج نمی کنم . شخصا مجردی رو بییییی نهایت دوست دارم و به هیییچ اقا بالا سری احتیاج ندارم .متاهلهای اطرافم رو میبینم دیگه .احساس خفگی می کنم وقتی به ازدواج فکر می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درست نیست میگید ترشیده دیگه این کلمات مال زمان قدیم و فرهنگیه ک داشتن

منظورش نترسونید بود🤣

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

ازدواج کردم از مجردی فرار کنم ، راضی هستم من اما این راه رو برای فرار از تنش های مجردی پیشنهاد به بقیه اصلاً نمی کنم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

عزیزم اشتباه تایپی بود گفتم نترسونید

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم رضایت مجردی به رابطه با  خانوادت بستگی داره و رضایت متاهلی به رابطتت با همسرت  من ه ...

راستش من با مشاور هم زیاد صحبت کردم همش میگه همسرت هم باید باشه با اونم صحبت کنم یه سری مهارت ها رو نداره باید یاد بگیره ولی شوهرم مغرورتر از این حرفاست که فکر کنه رفتار اشتباهی داره

عزیزم درست نیست میگید ترشیده دیگه این کلمات مال زمان قدیم و فرهنگیه ک داشتن

دقیقا همینطوره 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........