2777
2789

آرزومه خریدن ماشین همسرمم کارگره میشه معجزه بشه  بخریم شما خودتون پیش اومده براتون

چ ماشینی خریدید

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

ایشالا

یه وام بگیر یه ذره هم نقد ی پراید ۳۰یا۳۵مدل ۸۷بخر ۱۴۱پراید میدن

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اونموقع که گواهینامه گرفتم بابام ماشینشو بهم نمیداد 😂😂یهو به طور عجیب غریبی یه وام گرفتیم نصف بقیشم طلام بود  ماشین خریدم 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

اگه طلا داری بفروش و بزار پولش رو بانک قرض الحسنه

وام چهار درصد بگیر

بعدش با پول طلات و وامت ماشین بخر و اروم اروم قسط بده

حتی میتونین با ماشین کار کنین و قسط هاش در بیاد

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

اره دلم ماشین میخاس قبل عید پارسال وام گرفتیم و یکمم قرض ماشین خریدیم اخه باردار بودم سختم بود ارزوم شده بود ماشین

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
اگه طلا داری بفروش و بزار پولش رو بانک قرض الحسنه وام چهار درصد بگیر بعدش با پول طلات و وامت ماشین ...

طلا کلا سی تومن میشه بعد چجوریه بزارم چندوقت تو‌بانک چقد وام میدن

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا