2777
2789
عنوان

دلداریم بدین

266 بازدید | 23 پست

۸ماهشه..داشت گریه میکرد نمیذاشت پوشکش کنم ..سرش داد زدم گفتم زهرمار😭همون لحظه قلبم ریخت کلی بوسش کردم..عذاب وجدان دارم..بنظرتون من میبخشه!🥲میدونم بی معنیه یکم...ولی خیلی ناراحتم..الان خوابیده کنارش دراز کشیدم بوش دیونم میکنه میخام بچلونمش بوسش کنم نازش کنم...چیکار کنم..خدا منو ببخشه ...اخه خیلی شیطون شده..از خودم بدم اومد..باخودم گفتم منی ک به نی نی خودم تو ۸ ماهگی میگم زهرمار تو ۲ سالگی یعنی دستم روش بلند میشه؟خیلی فکرم درگیره...اخه عصبیم بودم اون لحظه ،از ی چیز ناراحت بودم سر نی نی خالی کردم وگرنه هیچ موقع اینجوری نمیگم...یکم دلداریم بدین

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک خاب صب ک بیدارشدکاراتوانجام بده کلی باهاش بازی کن

😔😔دلم چقدبچه خاس بچه منم الان باید۸ماهه میبود😔

واس امضام دعاکن راحت بشم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
من ی خاله م خاهرزاد ۵ سالشه ۷ ماه پیش دوتا سیلی زدم از ذهنم نمیره 🤦🏻‍♀️ 

وای ..نکن دیگه اینکارو توروخدا ..

غصه نخور عزیزم می بخشه بعدشم بچه ها تو چند ماهگی و اینا زیاد چیزی بخاطر ندارن ولی سعی کن اصلا دست به زن نداشته باشی براش و سعی کن تو عصبانیت نفس عمیق بکشی و با آرامش بگی بهش

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
الان ک خاب صب ک بیدارشدکاراتوانجام بده کلی باهاش بازی کن 😔😔دلم چقدبچه خاس بچه منم الان باید۸ما ...

اره الان هی میگم کاش بیدار بشه کلی بازی کنیم..

ایشالله خدا دامنتو سبز میکنه..

چی بگم عزیزم در مورد امضات ایشالله هرچی اتفاق خوبه واست بیوفته

اره الان هی میگم کاش بیدار بشه کلی بازی کنیم.. ایشالله خدا دامنتو سبز میکنه.. چی بگم عزیزم در مورد ...

ممنونتم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)