2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که شنیدید یا حرفای که پشت سرتون زدن چی بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 122 پست

پسرم نوزاد هشت روزه بود که به خاطر نارسایی قلبی فوت شد...چند وقت بعد خواهر شوهر بی همه چیزم گفت کاش زنده می موند کپسول اکسیژن به کولش می بستی و عذاب می کشیدی...دل شکسته منو پاره پاره کرد ...خدا لعنتش کنه

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت سعی کن انقدرخوب بشی التماست کنن_

الانم همینن ولی به رو خودشون نمیارن ...خیلی بدمو مبگن ...من قدم ۱۷۰ هس و اندامم خوبه گفته بودن ای هیکلش بلنده و مثه گاوه پسر ما گاو نمیخاد

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥
خیلی ها حرفا زدن از تهمت وفحش ...هرچی رو بگی لیاقت خودشون بوده رو بمن نسبت دادن .اما نمیخام وقتم باف ...

خوشبحالت ...من گاهی اوقات نابود میشم😖

من عادت ندارم برم خونه ی کسی برم تو اشپزخونه یا خواب سرک بکشم.خواه خونه ی خواهر و برادر خودم باشه خو ...

خواستی بگی تو از چی میسوزی ک حتی به رفتار منم دقت میکنی

عمم پیش یه غریبه گفته بود خاستگار منو برده درحالی که اون خاستگاره دوستپسر خودم بود💔

من بیشتراز همه از عمه هام خوردم ..بعصی اوقات میگم ینی منم در قبال بچه برادرم همینم؟

الانم همینن ولی به رو خودشون نمیارن ...خیلی بدمو مبگن ...من قدم ۱۷۰ هس و اندامم خوبه گفته بودن ای هی ...

عزیزم مادرشوهرمنم روزاولی که رفتم خونشون گفت پسرم خواستگارزیاد داشته اصلن خدای اعتمادبه نفسن _بعدشم هزارماشالله اینجورکه میگی همه چی تمومی واستا یک آدم بیادخواستگاریت

من معمولافهش نمیدم اصلا دهنم نمیچرخن 

ولی روداداشم که کوچیکترازمن یه احساس مسولیت وغیرت دارم ابتدایی بودم یکی ازبچه ها توکوچه داداشموزدسکوت کردم گفتم بچن بازی میکنن داداشمم ازخودش دفاع کرداونوزداون بچه باوجوداینکه ازداداشم چندسال بزرگتربودرفت مادرشواوردمادرش ازبالا پنجره اومدکلی بدوبیراه که دعواکنه شروع کردم هرچی اسم حیوون بلدبودم بهش گفتم😂😂😂😂گوریل انگوری میمون درختی گاوخر😂😂😂😂بعدرفتم پیش مامانم ایناکلی گریه که من فهش دادم ناراحتم😂

پسرم نوزاد هشت روزه بود که به خاطر نارسایی قلبی فوت شد...چند وقت بعد خواهر شوهر بی همه چیزم گفت کاش ...

واااای بدنم بی حس شد؟؟؟؟ واقعا این ی حیووووونه....خدا کاری سرش نیورد؟

عزیزم مادرشوهرمنم روزاولی که رفتم خونشون گفت پسرم خواستگارزیاد داشته اصلن خدای اعتمادبه نفسن _بعدشم ...

وای ک نمیدونی تو دل من چی میگدره ...خیلی عذابم میدن خیلی ...الان خواستگارای خیلی خوب از هر شغلی دارم ولی بازم اینا ایراد میزارن و مسخره میکنن ...

واااای بدنم بی حس شد؟؟؟؟ واقعا این ی حیووووونه....خدا کاری سرش نیورد؟

چرا عزیزم خدا گذاشت تو کاسش اما یه گاوه به تمام معناست اصلا درک و شعور نداره خاک بر سر 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍