بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
داماد داییم به من تهمت زده بود که منو با یه پسره تو یه خیابون دیده درحالیکه من اصلا با پسری بیرون نرفتم و به کل فامیل گفته بود... البته بعدا مشخص شد پسره کلا دیوونه بود و دختر دایمم ازش طلاق گرف
عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
میدونم چ حس بدی داری ...همین بعدازظهری ی نفر اومد خونمون برا ی لباس مجلسی ...بعد مامان عکسشو گرف فرساد برا پسرش گف این خوبه بدم به مامانت پسره هم گف باید نظر اونو بپرسم(ی دختره هس ک میخادش)مامانشم میدونس بعد مامانم براش نوشت جوابتو نمیده گف خیلی وقته جوابمو داده من گفتم دیدی مامان این دختره همون بود ک تعریفش میدادی گف نه ای پسره دروغ میده دختره خیلی پاکه😔
خیلی ها حرفا زدن از تهمت وفحش ...هرچی رو بگی لیاقت خودشون بوده رو بمن نسبت دادن .اما نمیخام وقتم بافکر کردن ب ادم های بی ارزش هدر بدم
ذهنت اسوده کن بهش فکر نکن چون لیاقت ندارن بهشون فکر کنی چه برسه حرص بخوری
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من عادت ندارم برم خونه ی کسی برم تو اشپزخونه یا خواب سرک بکشم.خواه خونه ی خواهر و برادر خودم باشه خواه خانواده ی همسر.زنداداشم گفته بود از حسودیش اینکارو میکنه چش نداره تخت و چیدمان اتاق منو ببینه!!!