2777
2789
منم کیست تخمدان دارم ...دکتر یه قرص بهم داده ای پی ۶ نمی دونم تا کی باید بخورم ...یک ماهه مصرف میکنم ...

نا منظمی پریودی. درد تخمدان.

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نا منظمی پریودی نداشتم ..درد تخمدان هم نداشتم ...اتفاقی تو سونو فهمیدم کیست دارم

من نامنظم بودم رفتم سنو گفتن تخمدونات پرکیستن

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.

سلام من خواهرم از پیاز درمانی استفاده کرد به مدت چهل روز بدون دخالت هیچ گونه داروی شیمیایی بعد از چهل روز رفت سنوداد تمامی کیست هاش از بین رفته بود و تونست باردار بشه از پیاز زرد مایل به نارنجی باید استفاده کرد آن را بجوشانید و هر روز یک یا دو استکان بخورید حتما نتیجه میگیرید

برای کیست عصاره ی ساپوزکس خیلی خوبه یه خانومی مصرف کرده بود بعد از اولین مصرف ترشحاتش زیاد شده بود و تخمدان هاش درد گرفته بود اگر مصرف کردید و این علایم رو داشتید نگران نباشید رحم و تخمدان داره پاکسازی میشه و عفونت و کیست از بین میره