2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم

226 بازدید | 17 پست

بخاطر دختر احیم ک ۴ سالشع با شوهرم بحثم شد و از رو عصبانیت زدم بلاکش کردم و اونم ناراحت شد و بهم گفت کارت بچه گونست حالم از رفتار بچه گونت بهم میخورع ...اخع دختر اجیمو بوس کردم دختر اجیمم گرفت ب جیغ زدنو سر صدا کردن اقد عصبیم کرده بود ک الانم بدنم میلرزع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب این کجاش قهر داشت بعد بلاک اگر بالغ نشدی ازدواج نکنید لطفا

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
بچه  سرت جیغ میزنه شوهرتو بلاک میکنی؟؟

ن اخه وقتی داشت گریه میکرد داد میزد من بردمش بیرون ک اروم شع تو همون لحظه شوهرم زنگ زد ک ج ندادم بعد ک خودم می دادم بش گفتم ماجرا اینه بخاطر این ک بوسش کردم خودشو جر دادع اونم بهم حرف زدد منم عصبی بودم اخه دختر اجیم کاری کرد هیچ کدوم شام نخوریدم مریضم داشتیم با صدا دختر اجیمم....

عزیزم مردا ازین رفتارای بلاک و اینا بدشون میاد! از دل شوهرت دربیار گناه داره

بخدا تقصیر من نبود من گفتم این شرایط پیش اومد گفتم بچه اقد عصبی تمام صورتشو کنده پر صورتش خون شره اقد داد زده همه ریختن در خونمون ولی اون میگع بچه است تو رفتارت بدع گفتم من فقط بوسش کردم همین ولی اخرش حرف خودشو ادامه داد و گف ....

بخدا تقصیر من نبود من گفتم این شرایط پیش اومد گفتم بچه اقد عصبی تمام صورتشو کنده پر صورتش خون شره اق ...

شوهر منم حوصله صدای بچه خواهرشو نداره عصبی میشه 

لابد شوهرت عصبی بوده از جایی 

بیخیالش بعد که اروم شدین جفتتون بگو از سروصدای بچه کلافه شده بودم توهم تماس گرفتی نمیدونستم جواب بدم یا بچه رو ساکت کنم یجوری منطقی حرف بزن حل شه

حیفه بخاطر مسائل پیش و پا افتاده با شوهرت دعوا پیش بیاد

عزیزم مردا ازین رفتارای بلاک و اینا بدشون میاد! از دل شوهرت دربیار گناه داره

بخدا تقصیر من نبود من گفتم این شرایط پیش اومد گفتم بچه اقد عصبی تمام صورتشو کنده پر صورتش خون شره اقد داد زده همه ریختن در خونمون ولی اون میگع بچه است تو رفتارت بدع گفتم من فقط بوسش کردم همین ولی اخرش حرف خودشو ادامه داد و گف ....

شوهر منم حوصله صدای بچه خواهرشو نداره عصبی میشه  لابد شوهرت عصبی بوده از جایی  بیخیالش ب ...

الان زنگ زدم ب اجیم گفتم اره دخترتو بوس کردم سر سفرع صورتشو کند جیغ زد سرشو زد ب دیوارر چش مامانمو دراورد میگه ن اجیاش باش دعوا کردن عصبی شده گف ی بار سرشو زد ب دیوار تماسرش پراز خون شد عصبی شده چیکار کنم حالا نامزدم منو مقصر میدومع میگه ...

خوب این کجاش قهر داشت بعد بلاک اگر بالغ نشدی ازدواج نکنید لطفا

شما ک جا من نبودی این بچه کاری بام کرد ک با این سن گریه کردم بدنم میلرزه شوهرمم بجای اینکه بگه اشکال نداره گزشت بمن حرف میزنع میگع تقصیر توعه 

الان زنگ زدم ب اجیم گفتم اره دخترتو بوس کردم سر سفرع صورتشو کند جیغ زد سرشو زد ب دیوارر چش مامانمو د ...

مقصر نیستی عزیزم 

والا با بچه های این دوره زمونه نمیدونی چحوری برخورد کنی!!! با شوهرتم حرف بزن بگو دیگه تکرارش نمیکنی اونم اروم میشه