2777
2789
عنوان

خواب

51 بازدید | 6 پست

سلام دوستان .من دیشب خواب دیدم ک دست میزدم ب هر چی یا تموم میشد یا از بین می‌رفت حتی ب موهام دست زدم یهو همه موهام ریخت تعبیرش چیه میشه کمک کنید🌹🌹

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام زیاد خوردی 

ن😶

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
برا منم سوال شد  تعبیرش چیح ؟🤔

میترسم تعبیر بدی داشته باشه 🥺💔

جدیدا همش خوابای بد میبینم چه وقت پیش خواب دیده بودم ک منو دختر عموم عروس شدیم دختر عموم ی عروسی بزرگ و مجلل گرفته بود ک همه شاد بودن ولی منم لباس عروس پوشیده بودم اما توی جای خیلی تاریک و تنگ بودم دامادی وجود نداشت خودم میخندیدم ولی خندم صدای گریه میداد🚶🚶

میترسم تعبیر بدی داشته باشه 🥺💔 جدیدا همش خوابای بد میبینم چه وقت پیش خواب دیده بودم ک منو دختر عم ...

عزیزم حتما پیگیر تعبیرش باش شاید یه اتفاق از آینده رو بهت خبر میده اگه بهش توجه نکنی مثل من پشیمون میشی 

مطمئن شو ک خوابت به خاطر فشار زندگیه یا دلیل دیگه ای داشته

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

عزیزم صدقه بده به آب تعریف کن خوابتو بشوره ببره

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊