2777
2789
نمیدونم دیگه نیاز بود😐😂 😂😂

میگم 

پیج داره توی اینستا گشتم نبود؟

بعد اینکه دوست دختر داره؟؟؟

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طرفداراش رنج سنی خاصی هستن. معمولا کم سنن و نوجوون

طرفداراش دهه هفتادی هان.که اونا هم الان پیر محسوب میشن😁

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
من ۲۶ سالمه...

اکثر طرفداراش. انصافا کمتر کسی هست که بالای۲۴،۲۵باشه و تتلیتی باشه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

یه بار توی ماشین بابام نشسته بودم بعد با بابام موقع رانندگی عادت داره حتما اهنگ گوش بده یهو ضبط ماشینو روشن کرد دیدم اهنگ تتلو(از اهنگ های قدیمیش) پلی شد 😂😐

همونجا بود ک فهمیدم تتلو توی همه قشر های سنی نفوذ کرده 😂😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
میگم  پیج داره توی اینستا گشتم نبود؟ بعد اینکه دوست دختر داره؟؟؟

@amirtataloo .store

یه امیر تتلو تتو هم داره 

با خسرو خان

دوست دختر هم تا دلت بخواد داره

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥
یه بار توی ماشین بابام نشسته بودم بعد با بابام موقع رانندگی عادت داره حتما اهنگ گوش بده یهو ضبط ماشی ...

😂😂بابام عاشق آهنگ ننگ به نیرنگ تو و سنه حیران تتلوعه😐😂😂

اکثر طرفداراش. انصافا کمتر کسی هست که بالای۲۴،۲۵باشه و تتلیتی باشه

اتفاقا دو تا تتلیتیِ دور و بر من هر دو خانوم بالای سی سالن.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
😂😂بابام عاشق آهنگ ننگ به نیرنگ تو و سنه حیران تتلوعه😐😂😂

بابای منم همون سنه حیران رو گوش میکنه 😂😂

بعد من نگاش میکنم میخندم بعد اونم میگه تتلوعه ها 😐😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
بابای منم همون سنه حیران رو گوش میکنه 😂😂 بعد من نگاش میکنم میخندم بعد اونم میگه تتلوعه ها 😐😂

سنه حیران ماشالله طرفدار زیادی داره😂😂

😐😂❤

طرفداراش دهه هفتادی هان.که اونا هم الان پیر محسوب میشن😁

یک دهه هفتادی ام که: نه#  ‍ طرفدار تتلوام، نه#  پیرم

این حرفا چیه اخه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یک دهه هفتادی ام ک طرفدار تتلوام، نه پیرم این حرفا چیه اخه

شوخی کردم آقا.خودم هفتادی ام. تازه اول راهیم😁

شوخی کردم آقا.خودم هفتادی ام. تازه اول راهیم😁

👌

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊