2777
2789

اون آقایی که گفتم باش رابطه داشتمُ هی کارشو مدتی بهانه میکرد گفته بود تا عید من کارم فشردست صبح تا شب کارم بعد جبران میکنم بخدا منم کاملا ازشون دور شدم اصلا مزاحمش نمیشدم خودش هر ۲،۳روز بهم پیام میداد حتی میگفت واقعا نمیدونم چطوری ازت معذرت بخوام تو خیلی دختر باشعوری هستی کلی ابراز علاقه میکرو میگفت چند روز دیگه کارم تموم شه جبران میکنم منم همیشه با اینکه از بی توجهیش خیلی دلم میگرفت حتی خیلی شبا گریه میکردم ولی تا پیام میداد با مهربونی و محبت جوابشو میدادمُ غر نمیزدم به روم نمیاوردم

تا جایی که یبار گفت چرا ازم خبر نمیگیری تحویل نمیگیری نه اونموقع نه الان که سراغ نمیگیری با خودم میگم نکنه دیگه براش مهم نیستم 
اینم بگم خیلی کم این روزا آنلاین میشه

عید که شد بهش smsدادم فقط تبریک گفتم جواب پیاممو نداد آخر شب بش زنگ زدم گفت ببخشید خواب بودمُ گفت کارم تموم شده منم با مهربونی باش حرف زدم بعدش مثلا خودش پیام میداد من جواب میدادم  فرداش جواب میداد یا خیلی دیر ج میداد
ولی بعضی روزا پیام میداد با مهربونی و محبت حرف میزد که بزودی میام پیشتُ این حرفا
ولی یدفه یروز یروز ازش خبری نمیشد ازش می پرسیدم دلیلشو میگفت یه مشکل خانوادگی پیش اومده واسه خواهرم داشتم با اونا حرف میزدم  من یه شب بش زنگ زدم گوشیو زود ج داد کلی قربون صدقه رفت گفت خونوارم از شهرستان اومدن پیشم چون مجردی زندگی میکرد بش گفتم باشه من زود قطع میکنم برو پیش خونوادت کلی معذرت خواست گفت آخر شب میام حرف بزنیم از فردام باید برم سر کار ولی کار من مث قبل نیست که تایم نداشته باشم گفتم باشه عزیزم اشکالی نداره اخر شب نیومد فرداشم خبری نشد من این شبا خیلی گریه میکردم واقعا دیگه تحملم تموم شد صبح روز بعدش یه پیام خیلی طولانی واسش فرستادم هر چی تو دلم بود گفتم
گفتم تو خیلی وقته از رابطه رفتی من واسه علاقم همه رو ریختم تو خودم هر شب گریه کردم تو اصلا منو نمیبینی گفتی مشکل کارته ولی بازم همون رفتارت گفتم کسی مث من دوست نداره
تو خیلی عوض شدی خیلی بی معرفتی یهو زیر پامو خالی کردی  ولی نمیخوام بیشتر از این دلم ازت بشکنه خودم دور میشم ازتُ کلی از این حرفا زدم
بعد چند ساعت سین کرد هیچی نگفت
من قبلنم از این پیامای طولانی واسش می‌فرستادم کلی گریه میکروم بعد چند ساعت باز برمی گشتم اونم میگفت تو یدفه جوش میاری زود قهر میکنی منم میدونم برمیگردی هیچی نمیگم ولی اینبار دیگه از ۲ روز پیش آنلاین نشدم
اونم هیچی نمیگه
خیلی دلم واسش تنگ شده ینی واقعا حق داشت؟ منم حق دارم مگه ادم چقدر صبر و تحمل داره!!
ممکنه برگرده؟؟؟
تورو خدا راهنماییم کنید شبا همش با گریه میخوابم خیلی دلم شکسته💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶منم ی دختر روانی ام که وقتی ۱۲ ساعت ازم بی خبر باشه جنگ جهانی سوم راه میندازم . حتی اگ تو بدترین شرایط باشه 

شما از اونور بوم افتادی منم از اینور بوم

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻
عید که شد بهش smsدادم فقط تبریک گفتم جواب پیاممو نداد آخر شب بش زنگ زدم گفت ببخشید خواب بودمُ گفت کا ...

اونکه حق نداشت 

حق باتو بوده 

بنظرم بر میگرده ولی اینقد پروش نکن 

😶منم ی دختر روانی ام که وقتی ۱۲ ساعت ازم بی خبر باشه جنگ جهانی سوم راه میندازم . حتی اگ تو بدترین ش ...

عزیزم من همچین کاری کنم جواب نمیده 

ینی نازمو نمبکشه روزای اول قهر میکردم خیلی پیگیر میشد منم زود قهر میکردم ولی خودمو عوض کردم ولی الان بازم جواب نمیده خیلی دلم شکسته هر روز قران میخونم کلی دعا میکنم خدا دلمو آروم کنه آخه خیلی واسم رویا ساخته بود😭💔

بعد من مثلا آنلاین بودم یه دقیقه جوابشو دیر میدادم گله میکرد

عزیزم من همچین کاری کنم جواب نمیده  ینی نازمو نمبکشه روزای اول قهر میکردم خیلی پیگیر میشد منم ...

اره زیاد جدیت نگیرن نازتو نمیکشن‌. مشکل شمارو داشتم الامم گاهی دارم 

باید به این باور برسه که داره از دستت میده

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻

خیلی عجیبه که برا کسی گریه حتی یک بار ازرنزدیک ندیدیش ....به نظر من از زندگیت حذفش کن ....اینا برا سرگرمی و به اسم ازدواج با دخترها متعددن ..‌کلا ی حورایی بیمارن ‌‌‌..بعد شما ندیده و نشناخته حتی یکبار چشم در چشم نبودی چطور فهمیدی این همون مرد رویاهاته دختر خوب

عزیزم توی این جور روابط مجازی، تنها کسی که ضرر میکنه دخترا هستن، شما حتما موقعیت های بهتری داری، بهتره دل به این جور افراد نبندی

توکل کن به خدا، إن شاءالله قلبتو آروم کنه و کسی که لیاقتت رو داره نصیبت کنه.

عزیزم مرسی که حرفامو خوندی مرسی از راهنماییت نه دیگه بهش رو نمیدم ولی دعا کن برگرده پیشم 

بر میگرده مطمئن باش

اینارو میشناسم 

توهم مطمئن باش برمیگرده الکی خودتو ازت نکن 

خواهش میکنم گلم 🌻

خیلی عجیبه که برا کسی گریه حتی یک بار ازرنزدیک ندیدیش ....به نظر من از زندگیت حذفش کن ....اینا برا س ...

بله حرفتونو قبول دارم کاملا 

ولی باید روزای اولشو میدیدین 

سنشم زیاده میگفتم از رو احساسات حرف نمیزنه

میگفت من دوستام خیلی از شهرای دیگه زن گرفتن من ارزوم بود یه دختر جنوبی بگیرم اینم یه طریق آشناییه بعدم من زود میام میبینمت

موقعیت اجتماعیش خیلی خوبه خیلی قابل احترامه بین همکارو دوستاش

میگفت من این همه دختر اطرافمه چرا باید به تو دروغ بگم واقعا ازت خوشم میادبهم فرصت بده سر یکی دوماه تکلیفتو روشن میکنم

مثلا از سرکار برمیگشت پیام میداد دلم گرفته تو الان چرا نباید تو خونه من باشی تا عید بیشتر نمیتونم صبر کنم صبح تا شب با هم حرف میزدیم حتی راجبه بچه حرف میزد

میگفت میخوام همین روزا به مادرم بگم بعد عید میام با خونوادم قبلشم میام میبینمت 

من خیلی باورش داشتم 

واسه همین انقدر دلم شکسته. شبا از خواب می پرم فقط گریه میکنم

ینی همش دروغ بود حرفاش !!!ینی برنمیگرده!