2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 19 پست
نمیتونیدازاونجاپاشید؟ شوهرت حرفهات روقبول میکنه اگه براش گله کنی ازخانوادش؟

فعلا شرایطشو نداریم شوهرم میگه اول با پولمون یه ماشین بخریم تا برا سرکار رفتن راحت باشه 

اگه گله کنم هم چیزی نمیگه فقط میگه مادرم سواد نداره و طرز فکرش قدیمیه 

تازه چون شوهرم منو انتخاب کرده برا ازدواج هی میگن ما میخواستیم دختر فلانیو بگیریم براش 

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امکانش هس اولین کاراینه که خونه جدابگیری ،همه دردسرا ازتویه خونه بودن شروع میشه،بعدشم باشوهرت حر ...

دعا کنید شرایطمون خوب بشه و بتونیم ازاینجا بریم حتی مامانمیناهم نمیتونن زیاد بیان پیشم چون هی میگن چقدر مادرت میاد خونتون یا یه مهمون که بیاد حواسشون به ماس که کی میاد کی میره بدتر از همه اینا اینه که با وجود اینکه خودشون دستشویی دارن میان از سرویس بهداشتی ما که تو حیاطه استفاده میکنن و حسابی کثیف کاری میکنن و مجبورم برم بشورم چون زیر بار نمیرن که خودشون کثیف کردن دستشویی رو

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
فعلا شرایطشو نداریم شوهرم میگه اول با پولمون یه ماشین بخریم تا برا سرکار رفتن راحت باشه  اگه گ ...

منو خودشون انتخاب کردن چقدرم خوشحال بودن بازم میگن فلانی رو کاش میگرفتیم این حرفارواصلا اهمیت نده 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.