من تو عقدم.هفته پیش یکشنبه تولد پسرخاهرشوهدم بود ک رفتبم تو راه برگشت مادرشوهرم گف کهما فردا شب میایم خونتون برا عید دیدنی اما نیمدفرداش ک زنگ زدم گف مهمون اومد برامون و تا امروز هنوز نیمد خونه ما.درحالیگ ما قبل عید دوبار رفتبم خونشون برا قرار مدار عروسی ک گفتن تاخونشون فروش نره پول ندارن و گفتن انشالله تا اسفند ک هنوزم روهواییم
.حالا چیزی ک رومخمع اینگ ب روی شوهرم بیارم این بی احترامی مامانشو یااینک نه اگ کف برم خونشون برم و ب روی خودم نیارم..بنطرم واقن بی احترامیه...موندم چکا کنم خیلی بدم اومده
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
عزیزم حالا که تازه ازدواج کردی،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: سکوت و جدل رو کامل گوش کن.
خیلی در روابط همسران موثره
آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست
یا علی
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عیدو که باید خود شما حالا شده حتی به تلفن به مادر شوهرت تبریک میگفتی چون بزرگترن اگه گفتی بنظرم دیگه نرو تا اخر هفته ... به شوهرتم بگو تعطیلاته و مهمونم که میاد دیکه ما مزاحم نمیشیم
اره اتفاقا یبار رفتم تو کانالشون اما باز نکردم فایلارو.واقعا ادمو اروم میکنع؟من خیلی از همه ناراحت م ...
بله عزیزم خیلی خوبه
البته موضوعات زیادی داره که اگه خمه رو در کنار هم گوش کنی ،بعد از مدتی ،متوجه تغییرت میشی.ان شاءالله
موضوعاتشون سنجاق شده به کانال😊
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂