2777
2789
عنوان

چیکاکنم

121 بازدید | 12 پست

من تو عقدم.هفته پیش یکشنبه تولد پسرخاهرشوهدم بود ک رفتبم تو راه برگشت مادرشوهرم گف که‌ما فردا شب میایم خونتون برا عید دیدنی اما نیمدفرداش ک زنگ زدم گف مهمون اومد برامون و تا امروز هنوز نیمد خونه ما.درحالیگ ما قبل عید دوبار رفتبم خونشون برا قرار مدار عروسی ک گفتن تاخونشون فروش نره پول ندارن و گفتن انشالله تا اسفند ک هنوزم روهواییم

.حالا چیزی ک رومخمع اینگ ب روی شوهرم بیارم این بی احترامی مامانشو یااینک نه اگ کف برم خونشون برم و ب روی خودم نیارم..بنطرم واقن بی احترامیه...موندم چکا کنم خیلی بدم اومده

بی احترامی نیس ازنظر من

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

از شوهرت بپرس علت نیومدنشونو

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=183233184]نه بی احترامی نیست مهمون اومده براشون دیگه از حالا بخوای به خاطر این چیزای پیش پا افتاده گله کنی خیل ...[/QUOTE

تاامروز مهمون داشن؟از دوشنبه هفته پیش تاالان..بی احترامیه دیگه

به روت نیار وناراحت هم نباش.

شاید شرایطش رو نداشتند و..

عزیزم حالا که تازه ازدواج کردی،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: سکوت و جدل رو کامل گوش کن. 

خیلی در روابط همسران موثره

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
[QUOTE=183233184]نه بی احترامی نیست مهمون اومده براشون دیگه از حالا بخوای به خاطر این چیزای پیش پا ا ...

شبی که خواستن بیان مهمون اومده دیگه....شاید شبای دیگه قصد اومدن نداشتن

بگی خودت ضرر میکنی این حرفا خیلی پیش پا افتادست که بخوای کینه کدورت درست کنی

به روت نیار وناراحت هم نباش. شاید شرایطش رو نداشتند و.. عزیزم حالا که تازه ازدواج کردی،اگه دوست دا ...

اره اتفاقا یبار رفتم تو کانالشون اما باز نکردم فایلارو.واقعا ادمو اروم میکنع؟من خیلی از همه ناراحت میشم و حس میکنم ساده فرضم‌میکنن و بام هرجور بخان رفتار میکنن هی میخام بروشون بیارم هی حرص میخورم

عیدو که باید خود شما حالا شده حتی به تلفن به مادر شوهرت تبریک میگفتی چون بزرگترن اگه گفتی بنظرم دیگه نرو تا اخر هفته ... به شوهرتم بگو تعطیلاته و مهمونم که میاد دیکه ما مزاحم نمیشیم 

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.  
اره اتفاقا یبار رفتم تو کانالشون اما باز نکردم فایلارو.واقعا ادمو اروم میکنع؟من خیلی از همه ناراحت م ...

بله عزیزم خیلی خوبه

البته موضوعات زیادی داره که اگه خمه رو در کنار هم گوش کنی ،بعد از مدتی ،متوجه تغییرت میشی.ان شاءالله 

موضوعاتشون سنجاق شده به کانال😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂