2821
2789
عنوان

کمکم کنید توروخدا

613 بازدید | 12 پست

سلام دوستان توروخدا کمکم کنید بدجور تو گل گیر کردم . ی مقدار تو خونمون طلا گم شده . خانوادم میگن زمانی که تو دوستاتو آوردی خونه این طلاها گم شده پس اونا ورداشتن چون هیچکس از وجود طلا خبری نداره

طلا که تو خونه گم نمیشه  معلومه برداشته شده.   طلا که چیزی نیست هی این ور اون ور بزاری یادت بره کجاست یه جا داره.  

نمیشه هم گفت حتما اونان

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا که تو خونه گم نمیشه  معلومه برداشته شده.   طلا که چیزی نیست هی این ور اون ور بزاری یاد ...

اره یکی برداشته ولی من فکر میکنم کار خودشونه . مادرم گذاشته بود لای لحاف ها . الان نیست چرا باید ب دوستای من تهمت بزنن اونا اصلا این کاره نیستن. ولی من شکم ب همه میره . شاید دوستام شاید خود خانوادم . چیکار باید بکنم😭😭😭

اره یکی برداشته ولی من فکر میکنم کار خودشونه . مادرم گذاشته بود لای لحاف ها . الان نیست چرا باید ب د ...

اخه لای لحاف جای طلاست؟.  بگو وقتی دوستام رفتن تو یاد طلاهات افتادی  وگرنه ازقبل کسی برده بوده 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
یه بچه رو تقریبا هیپنوتیزم حالت میکنن مینشونن جلوی آینه و بچه ک هنوز بالغ نشده همه چی رو مثل ی فیلم ...

حالا بفهمید میتونید برید بگید طلاها رو بده؟. میگه از کجا میدونید طلبکارم میشن. 

اخه لای لحاف جای طلاست؟.  بگو وقتی دوستام رفتن تو یاد طلاهات افتادی  وگرنه ازقبل کسی ...

هر جور بهش میگم باور نمیکنه . منم میگم اونجا جای طلا نیست . میگه من شیش ساله اونجا طلا گذاشتم گم نشده ولی دوستای تو اومدن بردن . چیکار باید بکنم خیلی حالم بده

حالا بفهمید میتونید برید بگید طلاها رو بده؟. میگه از کجا میدونید طلبکارم میشن. 

اره دقیقا . من بهشون میگم بیایید من بیشتر از پول طلاهاتون بهتون بدم فقط همتون ساکت بشید همش دعوا و گریه و بدبختی

اره دقیقا . من بهشون میگم بیایید من بیشتر از پول طلاهاتون بهتون بدم فقط همتون ساکت بشید همش دعوا و گ ...

نمیدونم دیگه باید سکوت کنی.    کاری ازتون برنمیاد.