2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا دارم خل میشم دیگه حس میکنم یه عیب خیلی خیلی بزرگ دارم

وای من که دوتا مشکل دارم چی میگی هم تنبلی هم پلی کیستیک دیگه حتی روم نمیشه تو صورت شوهرم نکاه کنم خوب بیچاره دلش بچه میخواد

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
وای من که دوتا مشکل دارم چی میگی هم تنبلی هم پلی کیستیک دیگه حتی روم نمیشه تو صورت شوهرم نکاه کنم خو ...

عزیزم مقصر تو نیستی خجالت نکش و اصلا برات مهم نباشه..منم دارم اصلا برام مهم نیست و هرکی بپرسه هم میگم تنبلی و کیست دارم نه عیبه و نه عار 

وای من که دوتا مشکل دارم چی میگی هم تنبلی هم پلی کیستیک دیگه حتی روم نمیشه تو صورت شوهرم نکاه کنم خو ...

آخه دست خودمون نیست که شوهرامون باید درک کنن

ولی من خیلیییی میترسم خیلی زیاد

آخه دست خودمون نیست که شوهرامون باید درک کنن ولی من خیلیییی میترسم خیلی زیاد

اون بچاره که درک میکنه حالمو منم که از خودم حالم بهم میخوره دلم بچه میخوادددد تا این حاری لعنتی هم بهم سرکوفت نزنه

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
عزیزم مقصر تو نیستی خجالت نکش و اصلا برات مهم نباشه..منم دارم اصلا برام مهم نیست و هرکی بپرسه هم میگ ...

درست میگی ولی یه صبح وقتی بی بی هاله انداخت بیچاره از خوشحالی میخواست گریه کنه ولی مثبت کاذب بود

شاید چون هنوز بچه نمیخواین

من خودم نمیخوام ولی شوهرم دوست داره..از طرفی خانواده شوهرم میگن چرا بچه دار نمیشی..خلاصه که ما واسه خانوادمون هیچ تحفه ای نبودیم که بخوایم بچه بیاریم واسه خودمون 

درست میگی ولی یه صبح وقتی بی بی هاله انداخت بیچاره از خوشحالی میخواست گریه کنه ولی مثبت کاذب بود

آخی 

من یه نگرانی دیگه هم دارم اینه که اگر دست خودم بود دلم میخواست یکی دو سال باردار بشم تا شرایطمون بهتر بشه ولی الان بخاطر تنبلی زودتر اقدام کردیم

میترسم آمادگیشو نداشته باشم 

من خودم نمیخوام ولی شوهرم دوست داره..از طرفی خانواده شوهرم میگن چرا بچه دار نمیشی..خلاصه که ما واسه ...

ایشالا هر زمانی که دوست دارید و به صلاحتون هست خدا بهتون یه نی نی سالم بده