2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و غیر مذهبی یه چند لحظه تشریف میارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 127 پست
چون حمله اش بیشتر میشه هر چی سعی کنی بیشتر به خدا نزدیک بشی نباید تسلیم شد و باید جنگید بعدم دلایل ر ...

دقیقا... اصلا به خاطر اتفاقی که برام افتاد و فشارهایی که روم بود فکر کنم وسواس گرفتم ولی با این که خیلی وقته حل شده هنوز ادم قبل نشدم

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون حس را از درونت خارج کن قطعا شیطانه

چه جوری؟

با اینکه قشنگ میدونم درست چیه غلط چیه چی حرف شیطونه ولی نمیدونم چیکار باید بکنم  

مثل نماز هم نیست که بگم حالا هر جوری هست میخونم یه چیزیه که درون ادمه

چه جوری؟ با اینکه قشنگ میدونم درست چیه غلط چیه چی حرف شیطونه ولی نمیدونم چیکار باید بکنم   &nb ...

رابطه تو با خدا بیشتر کن بیشتر باهاش حرف بزن اون حس که اومد سراغت مرتب بگو من عاشق خدا هستم وبهش اعتماد دارم نعمتهایی که بهت داده را یدآوری کن این باعث میشه اون حس از درونت بره 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
خوب میتونی با یه آدم مذهبی که خودت قبولش داری حرف بزنی و ازش کمکم بخوای

با دوستام و مامانم حرف زدم البته پشتوانه مذهبی هم دارم از قبل 

ولی همه ی این چیزا منطقیه 

انگار که شیطون درونم حلول کرده باشه اونجوریم...  باید اونو درش بیارم ولی نمیدونم چه جوری

رابطه تو با خدا بیشتر کن بیشتر باهاش حرف بزن اون حس که اومد سراغت مرتب بگو من عاشق خدا هستم وبهش اعت ...

راست میگی باید همین کارو بکنم

خیلی حرفای قشنگی زدی.. مرسی عزیزم  

ان شاء الله روز به روز به خدا نزدیکتر بشی  

خدا خیرت بده  

خوب شما یه مدت خیلی تند رفتی برای همین زده شدی. آهسته وپیوسته. همین نماز وروزه واجب کافیه.خدا بیشت ...

یه مدت نبود ۱۰ سال بود ولی اون زمان که تو بحران بودم خیلی سخت بود که ترک کردم 

خدایا شکرت 
اخه وقتی دلم یه طرف دیگست و میلی به نماز خوندن و کلا کارای این مدلی نداره به چی امید داشته باشم

خب کم کم درست میشه اصلا نا امید نباشید توی این مسائل که خیلی خطرناک حیف شما خیلیم عالی هستین که به فکر این موضوع ها هستید و غافل نیستید دعا کنید و نذر خدا خییییلی موب کمکتون میکنه نا امیدی رو باید از بین ببرین و گر نه دچار بد مخمصه ای میشید

دقیقا... اصلا به خاطر اتفاقی که برام افتاد و فشارهایی که روم بود فکر کنم وسواس گرفتم ولی با این که خ ...

شما برین سمت خدا خودش حلش میکنه به ائمه اطهار علیهم السلام هم صلوات نذز کنید و توسل حل میهش ران نباشین خدا خودش همیشه قول داده یک قدم سمتش بری حل میکنه بقیه رو

شما برین سمت خدا خودش حلش میکنه به ائمه اطهار علیهم السلام هم صلوات نذز کنید و توسل حل میهش ران نباش ...

چشم سعیم رو میکنم

مرسی خیلی خیلی لطف کردین وقت گذاشتید  

عاقبت بخیر بشید... خدا خیرتون بده

التماس دعا