2777
2789
عنوان

شوهر...

184 بازدید | 15 پست

خیلی ناراحتم‌ازش‌ی هفته بچه مریضه هیچ‌کمکی نمیکنه‌ ناهار‌و شامم‌اماده نباشه گیر‌میده.. فک‌میکنه از من‌بالاتره درحالی ک هردومون‌ی سطح‌تحصیلات‌و شغل داریم.. کارت حقوقم‌دستشه برا مخارج زندگی اصلا چیزی‌نمیگم ولی اینکه زحمتامو نمیبینه و فک‌میکنه‌نوکرشم‌ خیلی رواعصابمه 

پپچ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت کردی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

از اول خودمو دست کم گرفتم الان از حقوق خودم چیزی بخوام‌شاکی میشه 

او نه این خیلی بده، بالاخره باید جلوی این روند رو بگیری، پس هر چی زودتر بهتر 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
او نه این خیلی بده، بالاخره باید جلوی این روند رو بگیری، پس هر چی زودتر بهتر 

از بس‌تو این ۵سال بهش رو دادم‌ی بار بخوام‌از حقم‌دفاع‌کنم‌انگار بهش فحش‌ناموسی دادم خیلی عصبی‌میشه میگه‌فک‌کردی فقط تو حقوقتو میدی همه‌زنا میدن 

پپچ

الان قهریم‌خیلی دلم‌گرفته و براش اهمیت نداده چقد بخاطر بچه استرس میکشم چون بهش  ی کار گفتم و گف‌خودت انجام‌بده منم قیافمو ناراحت گرفتم‌اونم‌از خدا خواسته رفت خوابید 

پپچ
براهرچی‌جیزی ازش اجازه گرفتم الان پررو شده بی اجازش‌نمیشه بگیرم. دلم‌میخواد مستقل عمل‌کنم‌ولی نمیدون ...

از یک جا شروع کن اما دعوا نه 

با دعوا بدتر میشه بحث نکن

از یک چیز کوچیک 

مثلا اینکه یک کفش بخر یا کیف بخر

یا هرچیز دیگه ایی اما از یک چیز کوچیک شروع کن 

و حواست باشه نزاری به دعوا بکشه هرچی گفت اصلا ادامه نده 

از بس‌تو این ۵سال بهش رو دادم‌ی بار بخوام‌از حقم‌دفاع‌کنم‌انگار بهش فحش‌ناموسی دادم خیلی عصبی‌میشه م ...

همین دیگه، تا کی میخوای به این وضع ادامه بدی، باید متوجه اشتباهش بشه، پس هر چی زودتر بهتر 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐