2777
2789
عنوان

چرااینقدر بد مهمونم؟

450 بازدید | 19 پست

وای بچه ها من ازینکه مهمون بیاد همه جا ریخت وپاش بشه اتاقامون کثیف وبهم ریخته شن متنفرم واسه همین از مهمون بدم میاد مخصوصا بعضیا رو که دوستشون ندارم وقتی بخوان بیان دبگه عزا میگیریم چیکار کنم رفتارم اینجور نباشه خودمم بدم میاد ازین رفتار ..راه حل بدین 

وای تروخدا هیچی نگو

تموم استخونام درد گرفته هنوز استرس دارم

ی ساعت قبلش رنگ زدن دارن میام🤒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا هستن بگو بخند از بودنشون لذت ببر بگو فوقش دوساعتم دور تمیزکاری باشم بالاخره تموم میشه که

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

منم مهمون دوس ندارم فقط بخاطر اینکه از کار کردن متنفرم

ما هفته پیش مهمون داشتیم هرروز آبمون قطع میشد😂😂

دلم واسشون سوخت حتی لحظه سال تحویل یکیشون تو حموم بود آبم قطع شده بود

من‌مهمون دوستدازم اما منم از ریختو پاشش بدم‌میاد چون خونم‌همیشه تمیزو مرتبه اما‌از وقتی بچه دار شدم‌یکم  شل میگیرم‌الانم‌خونم‌بااینکه تازه خونه تکونب کردم‌انگار بمب ترکیده ولی مثل قبل حساس نیستم‌قبلا هی تمیز‌میکردم‌خسته میشدم الان ن میگم بزار اخرش که رفتن تمیز میکنم 

بهتر😂

بعد اصلا کمک نمیکردن پرروها😂😂

تا موقع اشپزی میشد میرفت میخوابید😐😐

نصف شبا هم که ما خواب بودیم بیدار میشدن هر چی بود میخوردن😐😐😐😐😐😐😐

تصمیم گرفتم برم خونشون یه ماه بخورم بخوابم😂😂