2777
2789
عنوان

کیسه صفرا

693 بازدید | 29 پست

کسی هست سنگ صفرا داشته باشه وعمل کرده باشه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

اره گلم من عمل كردم راحت شدم .اما دير عمل كردم كاش همون اولين بار كه اذيتم كرده بود عمل كرده بودم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم من عمل كردم راحت شدم .اما دير عمل كردم كاش همون اولين بار كه اذيتم كرده بود عمل كرده بودم

عزیزم چه علامتی داشتی که فهمیدی سنگ کیسه صفرا داری؟؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
بله عزیزم بابام عمل کرد

علامتشون چی بود که فهمیدن سنگ دارن عزیزم؟؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
عزیزم چه علامتی داشتی که فهمیدی سنگ کیسه صفرا داری؟؟

اولين بار به شدت قسمت صفرا از جلو وپشت بدنم درد اومد كه به گريه افتاده بودم آمپول درد شكن بهم زدن ورفتم سونو كه گفت سنگه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

لاپزوسکوپی شدی

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
هر سوالی داری بپرس پارسال اینموقع اینقدر نگران عمل بابام بودم خداروشکر به خیر گذشت

عملشون چه جوری بود سخته ؟

لاپزوسکوپی شدی

من لاپراسكوپي بود عوارض بيهوشي افتاده بود تو دستم ،و شانه كتفم خيلي درد ميكرد .عملم خوب بود و استراحت كردم بعد عملم ،واسه همين درد عمل زياد نداشتم اينقدر به خاطر صفرا اذيت شدم كه يادم ميفته صفررا ندارم خوشحال ميشم 

اولين بار به شدت قسمت صفرا از جلو وپشت بدنم درد اومد كه به گريه افتاده بودم آمپول درد شكن بهم زدن ور ...

پس درد شدید علامتت بود؟؟ 

الهی شکر که مشکل رفع شد عزیزم

تنگی نفس سرفه درد شکم شدید

دردشون در چه حد شدید بود؟؟ درد معمولی بود؟

عملشون چه جوری بود سخته ؟

عملش که یه ساعت طول کشید لاپاراسکوپی کردن بعد عمل یکم درد داشت که نمیتونست حتی حرف بزنه کلا خیلی سخت نیست بعد سه چهار روزم خوب شد و یکم جای عمل درد داره تا چند روز بعد عمل هم باید سوپ اینا بخوری کلا غذاهای رقیق ،

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
دردشون در چه حد شدید بود؟؟ درد معمولی بود؟

درد معمولی همش باهاش بود و یه خیلی شدید درد گرفت رفت دکتر سونو نوشت اونجا فهمیدیم از صفراست ،قبلش چون سرفه و تنگی نفس اینا بود ما دور از جون فکر میکردیم مشکل ریه است اما از ریه عکس گرفت هیچی نبود از قلبش اکو داد هیچی نبود اخرش همون درد شدید باعث شد بفهمیم مشکل صفراست ،وای چه استرسایی کشیدم من پارستل خدا اون روزارو نیاره برا هیچکی یعنی جونم در میوند بخدا ،ان شالله شمام صحیح و سالم عمل کنین و خوب بشین اصلا جای نگرانی نداره خیلی راحته

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله