با چندتا انتشارات حرف بزن. کم ترین قیمت رو با تعداد تیراژ رو انتخاب کن. بقیه با خودشونه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
فقط بگم تبلیغات زیاد داشته باش، تیراژ بالا هم ریسک داره ممکنه فروش نره،ایشالله که همیشه موفق باشی خیلی خوشم اومد یه خانوم اهل مطالعه و نوشتن هست افرین افرین
خب دیگه مراحل خاص خودشو داره،منم آشناهایی داشتم که کتاب نوشتن و چاپ کردن منتهی دیگه خیلی ساله خبری ازشون ندارم و شمارشونم ندارم که بپرسم بهتون بگم اما خب برید جلو ببینید چی میشه دیگه
سلام عزیزم خوبی میگم شما گفتی قرص گلوریا مصرف میکنی لطفا بمنم بگو شما چقده دارین میخورین؟کاهش سایز و وزن هم داشتین؟؟؟؟ و اینکه تو پریودیتون اثر نداشت؟ من الان ۴ روزه میخورم بیشتر از همه استرس و اضطرابش داغونم کرده ولی زیاد تاثثییری ندیدم اصلا