2777
2789
عنوان

هک گوشی 😐

1093 بازدید | 23 پست

دوستان کسی آشنایی دارع با برنامه نظارت آزاد ک میشه هک کرد گوشیو؟؟اگ چیزی میدونید لطفا بگید

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم ولی بی استفاده برنامه باید نصب باشه رو گوشی طرف مقابل مگه خره نفهمه خب؟

میگن برنامه مخفی میشه طرف نمیفهمه

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
چطوری میشه هک کرد ؟  راحته ؟

اره فقط باید بخری بعد یه کد میدع با اون کد برنامه رو دان میکنی رو گوشیه طرف نصب میکنی بعد گفتن مخفی ام میشه حالا گفتم ببینم کسی انجام داده یانه

نه بابا دروغه منم بعد خرید فهمیدم حتما باید نصب کرده رو گوشی طرف باشه

یه خانمه نصب کرده واسه شوهرش گفت مخفی شده مچ شوهرشو گرفته بود

یه خانمه نصب کرده واسه شوهرش گفت مخفی شده مچ شوهرشو گرفته بود

نمیدونم والا ولی اونکه من خریدم ۵۰هزار ناقابل ضررم شد البته خودت هم میتونی پنهانش کنی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
نمیدونم والا ولی اونکه من خریدم ۵۰هزار ناقابل ضررم شد البته خودت هم میتونی پنهانش کنی

نصب کردم برم برنامه رو بزارم تو پنهان شده ها؟؟؟بعد من سوالم اینه از کجا باید پیگیری کنم خودمم باید برنامه رو نصب کنم؟؟

نصب کردم برم برنامه رو بزارم تو پنهان شده ها؟؟؟بعد من سوالم اینه از کجا باید پیگیری کنم خودمم باید ب ...

نصب نکردم من فقط خرید م نه احتمالا شماره موبایل یا آدرس ایمیلتو بزنی 

Phonaleashاین رایگانه زنگ و پیام هارو میاره

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
نصب نکردم من فقط خرید م نه احتمالا شماره موبایل یا آدرس ایمیلتو بزنی  Phonaleashاین رایگانه زن ...

فدات بشم عزیزدلم مرسی همون زنگو پیاما کافیه برام

اینم باید نصب کنم رو گوشیه اون؟