2777
2789
عنوان

تاثیر صدای بلند روی جنین

528 بازدید | 7 پست

سلام من هفته۳۱ بارداری ام.امشب همسرم دستگاه فرز رو روشن کرد تا یک چوب رو سوراخ کنه.منم کنارش نشسته بودم .صداش خیلی بلند بود .به نظرتون برای گوشای جنین مشکلی پیش نمیاد ؟

خخخخخ ای دلم خواهره من این حرفو اینجا گفتی جای دیگ نگو.....اپن داخل شکمته زیر هزارتا لایه پوسته گوشا ...

آخه الان تو اینترنت دیدم نوشته خطرناگه صدای بلند واسه جنین.صدای فرز هم خیلی بلنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان تو اینترنت دیدم نوشته خطرناگه صدای بلند واسه جنین.صدای فرز هم خیلی بلنده

نچ نترس اگه بدونی من توی بارداریم چیا کشیدم اینو نمیگی

امان از چرخ و فلک روزگار ......زمین گرده ....حواست باشه
ممنونم خیالم راحت شد. شماخیلی سختی کشیدی؟

من از روی موتور تصادف کردم محکم پرت شدم زمین.....به خونریزی شدید افتادم ....اینقد درطی بارداریم ترسیدم ک بعضی موقعا دستو پام میلرزید و قلبم تا یه روز محکم میزد....بدبختی ها کشیدم ک مپرس....الانم دخترم 6 ماهشه

من از روی موتور تصادف کردم محکم پرت شدم زمین.....به خونریزی شدید افتادم ....اینقد درطی بارداریم ترسی ...

خداروشکر که برای هردوتون اتفاق خاصی نیوفتاد.دخترت هم که صحیح و سالمه.خدارو هزاران مرتبه شکر.

بعد از هرسختی آسانی است.

خداروشکر که برای هردوتون اتفاق خاصی نیوفتاد.دخترت هم که صحیح و سالمه.خدارو هزاران مرتبه شکر. بعد از ...

عزیزم  انشالله ک دخترشمام صحیح و سالم بیاد بغلت ولی اصلا واسه این جیزا نترس و استرس بخودت نده چون روی بچت تاثیر میزاره و بعدا بجه ی نغ نغو دائم گریه داری الان دخترمن اینجوریه چون بارداری پراسترسی داشتم....اروم باش همه جی دست خداس