2777
2789
عنوان

حس ششمیا بشینید فکر کنید

80 بازدید | 13 پست

شماهایی که ادعا میکنید میتونید درست حدس بزنید یا اونایی که  همش تاپیک های مسخره میزنید 

واقعا فکر میکنید چهار تا زن  خانه دار و بعضا متاهل  که هزار تا مشغله و گرفتاری دور خودمون  ریخته. چطور میتپنیم تشخیص بدیم شمایی که معلوم نیست کجایی چه شکلی ننه بابات کین.شخصیتت چیه  کی و‌چه موقع ازدواج میکنی؟ یا به هدفت میرسی یا هر چیز دیگه 

محض رضای خدا هم شده قبل تاپیک زدن فکر کنید 

بعضیام که کلا فکر میکنن ما پزشکای متخصصیم. یه جوری میان میگن تو رو خدا. داروی مثلا  تتپستان گن دانسین.   چقدر موثره ؟     یا تو‌رو خداکمک  اینجور شدم. یه علائمیم میگه که   باید بگیم حالا چی هست.    یا درمورد نوزاد زبون بسته  بچم دو روزه  فلانه چکار کنم. بابا پاشو‌برین دکتر کرونا یا هرچیم باشه دوسه تا ماسک بزن.   

در کل بگم اینجا خبری از معجزه نیست. 

مرسی که خوندین عاشقتونم   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو که گفتی چی هست🥺🥺🤐🤐🤐🤐🤐🤐

من دراوردیه در کل میگم. که توهین به دارو ها نشه.  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

شاید دلگرم میشن با شنیدنش😃

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

حسی ششم نمیدونم ولی سوالات پزشکی و غیره 😂 بالاخره شاید کسی تجربه داشته بتونه راهنمایی کنه

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

[QUOTE=183181715]من دراوردیه در کل میگم. که توهین به دارو ها نشه.  [/QUOTEاوکی

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
خیلی بد هستش که با یه مشت چرت و پرت دلگرم بشن

شاید اعتقاد داشته باشن

ولی نباید زیاد جدی بگیرنش

اصلا تو سایت یه وضعی شده بیاو ببین

هر یه دقیقه یکبار یه تایپیک حس شیشمی😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
من تو تاپیک حس ششمی سوالمو چن بار میپرسم ک اذیتشون کنم اونام نمیفهمن همینجوری چن تا جواب متفاوت میگن

اره اینقدرم تاپیکا زیاد شده ادم نمیدونه واقعا شوخی میکنن یا جدی جدی باور کردن حس ششمو