2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاید خواهش میکنم

313 بازدید | 29 پست

بچه ها دو ساله با همچی شوهرم ساختم  بی پولیش بیکارش دخالتای خانوادش ساده لوحیش سیگار کشیدنش این که همه داراییشو داد پدرش و دیگه پس نگرفت عروسی نگرفتن کتک زدنش  اینکه تو دوران مجردیش تریاک میکشید و مشروب میخورد 

چشامو رو همه چی بستم 

چند روز بود میرفت بیرون جواب تلفنامو بد میداد جواب خودمو بد میداد سر خود شده بود از دوازده ظهر میرفت  بیرون تا دوازده شب  

هر شب گریه و زاری داشتم از تنهایی و بدبختیم بهش گفتم هیچوقت مست نکن  میگفت مگه ساده ای من هیچوقت سمت مشروب نمیرم  از بچگی دوست نداشتم 

حالا عصر اومد دیدم بوی الکل میده قسمش دادم که کاری کردی گفت اره آبجو‌خوردیم  با بچه ها 

مطمین شدم این همه مدت که شبا میرفته بیرون برنامش همین بوده کلی گریه کردم حالم بد شد  کم اوردم  بهش گفتم طلاق میخوام و دیگه از پس مشکلات زندگی بر نمیام 

به خدا تو این مدت بوده که نون شب نداشتیم بخوریم 

ساختم با همه چی ولی وقتی قدر نمیدونه و دنبال خوشی های خودشه من چیکار کنم تا کی مگه من چقد زندم؟

اومدم خونه بابام بهم گفت اگه رفتی دیگه بر نگرد 

ولی برا اولین بار من اومدم اینجا به خانوادمم نگفتم چی شده

نمیدونم چیکار کنم کلافم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی زنها باید از شما یاد بگیرندشما بااین همه سختی و کرفتاری ولی اونها با خوشیه زیاد و کلی امکانات م ...

یاد بگیرن وقتی توی بیست و سه سالگی موهاشون سفید شد زندگی به چه دردشون میخوره همونا کار درستو‌میکنن

به ظاهر میگن حامیت هستیم ولی اگه اتفاقی بیوفته پدرم مطمینم سکته میکنه 

همين سكته كردناشون آدمو ديوونه ميكنه

منم قهر اومدم

ولي خونواده من زيادي حامي هستن

ميگن طلاق

باور ميكني خودم تو شك هستم

همه كار كردن وكيل اينا

من از كاراشون دارم ديوونه ميشم

همين سكته كردناشون آدمو ديوونه ميكنه منم قهر اومدم ولي خونواده من زيادي حامي هستن ميگن طلاق باور ...

بابام سری قبل گریه کرد گفت ابروم تو دستاته 😔 

خیلی فشار رومه خیلی

یاد بگیرن وقتی توی بیست و سه سالگی موهاشون سفید شد زندگی به چه دردشون میخوره همونا کار درستو‌میکنن

نه سرکار خانم شما توی سختی داری میحنگی و قدر خیلی چیزها را که نداری می‌دونی قدر این همه تلاش را بدان