2777
2789
عنوان

اگه کسی رازتون رو لو بده....

262 بازدید | 12 پست

اگه کسی دهن لقی کنه و رازی که بهش گفتید بره به بقیه بگه باهاش چیکار میکنید؟ اینم بگم این بار اولش نبود حتی راز بقیه هم لو داده و دهن لقی کرده. من باهاش قهر کردم از وقتی فهمیدم رازم و لو داده و بدون اینکه بهش حرفی بزنم باهاش قهر کردم و دو سه بازی هم دیدمش اما اصلا محلش نذاشتم حتی سلامم ندادم 

حالا یه اتفاقی افتاد که دعوا شد البته نه بین و من ولی بهمون مربوط بود حالا اگه یه روزی دیدمش چی بگم بهش؟ خیلی دلم ازش پره خیلییی انقدر ازش متنفرم که میخوام سر به تنش نباشه 

آدمی که اونهمه با هم خوب بودیم باورم نمیشه همچین کاری کرده باشه😔

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

خو چرا الانبهش نمیگی میذاری صدسال دیگه.؟

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا کسیکه میدونی دهن لقه رو باهاش جیک تو جیک نشو

دوما بهش میگفتم خاک توسرت کنن ک زیپ دهنتو نمیتونی بکشی میمون بعدم کات

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

منم رفیق 12 سالم همین دردو بهم زد ،خیلی میخاستم بیخیال بشم نشد و یَک انتقامی گرفتم یک درسی بهش دادم ک دیگ تا عمر داره ازین گوها نمیخوره 

بنظرم اصلن محلش نده باهاش صحبتم نکن

اونقدری عقل دارم چیزی رو به کسی نگم🙄

ولی اگه جات بودم سعی میکردم چیزی ازش گیر بیارم و تهدیدش کنم بعدش به همه بگم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
خو چرا الانبهش نمیگی میذاری صدسال دیگه.؟

الان با هم قهریم😑 ولی هر وقت دیدمش میگم بهش حتما 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
اولا کسیکه میدونی دهن لقه رو باهاش جیک تو جیک نشو دوما بهش میگفتم خاک توسرت کنن ک زیپ دهنتو نمیتونی ...

اخه این اصلا انقدر چیز مسخره ای بود که من باورم نمیشه ادم همچین حرفیم بره به بقیه بگه

الان با هم قهریم😑 ولی هر وقت دیدمش میگم بهش حتما 

من باشم واسم‌مهم نیست ولی حرفیم که به بقیه میزنی دیگه راز نیست

راز وقتیه ک توی دلت باشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اخه این اصلا انقدر چیز مسخره ای بود که من باورم نمیشه ادم همچین حرفیم بره به بقیه بگه

دیگه گفته اینجور ادما دست خودشون نیس الان بگی گربه تو راهرو جیش کرده میره میگه ب همه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

البته اصلا راز انچنانی نبود، یه اتفاقی افتاد همینطوری بهش گفتم و گفتم به هیچکس نگو باور کنید انقدررر مسخره بود که ارزش گفتن به بقیه رو نداشت من نمیدونم دیگه این چی داشت که رفت به همه گفت😶