2777
2789

همش میگم نکنه این اتفاق واسم بیوفته برا خودم یا خانوادم یکیشون از دست بدم همیشه چیزای منفی میاد تو ذهنم خیلی خسته شدم 

هر ایه ای بلدم باشم میخونم و خودم سرگرم میکنم فایده نداره 😢😢😢

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

به این فکر کن هر چی فکر کنی اتفاق می افته...

البته این نیروی جاذبه کائنات که هر چیز اتفاق می افته همون جور تو فکر میکنی

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم😔

وااای خیلی بده واقعا 

یکی از خانواده بره جایی میگم نکنه خبر بدی بیارن واسم 😢😢😢

منم مثل تو بودم با نوشتن عالی شدم الانم تو دفترچه یادداشت گوشیم هر وقت این حسای بد ک میاد سراغم شروع میکنم ب نوشتن چیزای امیدوار کننده امتحان کن عالیه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
به این فکر کن هر چی فکر کنی اتفاق می افته... البته این نیروی جاذبه کائنات که هر چیز اتفاق می افته ه ...

ای وای خدا نکنه اون فکرایی که میکنم اتفاق بیوفته

وسواس فکریه. معمولأ وسواس از اینجا شروع میشه و جلو میره به روانشناس مراجعه کن. حدود ۲۰ سالته؟

23سالمه